Lukerno Hectopat Katılım 21 Kasım 2021 Mesajlar 448 29 Mart 2022 #1 Skechers stamina V2 kullan varsa ürün kalıbı dar veya geniş mi? Sizi rahatsiz eden durum var mı?
Saint Lucia Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 23 Mayıs 2019 Mesajlar 16.040 Çözümler 96 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Mart 2022 #2 Kafede çalışan bir arkadaşım giyiyor. Çok rahat olduğunu söylemişti. Kalıbı hakkında bilgim yok. Ayak numarana tam olur diye düşünüyorum.
Kafede çalışan bir arkadaşım giyiyor. Çok rahat olduğunu söylemişti. Kalıbı hakkında bilgim yok. Ayak numarana tam olur diye düşünüyorum.
Lukerno Hectopat Katılım 21 Kasım 2021 Mesajlar 448 31 Mart 2022 #3 Saint Lucia dedi: Kafede çalışan bir arkadaşım giyiyor. Çok rahat olduğunu söylemişti. Kalıbı hakkında bilgim yok. Ayak numarana tam olur diye düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Arkadaşına kendi numarasını mı almış sorabilir misin?
Saint Lucia dedi: Kafede çalışan bir arkadaşım giyiyor. Çok rahat olduğunu söylemişti. Kalıbı hakkında bilgim yok. Ayak numarana tam olur diye düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Arkadaşına kendi numarasını mı almış sorabilir misin?
midgardian Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 30 Haziran 2017 Mesajlar 6.385 Makaleler 1 Çözümler 30 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Mart 2022 #4 Kalıpları Adidas kadar küçük olmuyor. Adidas tarafında 45 1/3, 46 gibi numaralar olurken Skechers tarafında 45 numara tam oluyor bana.
Kalıpları Adidas kadar küçük olmuyor. Adidas tarafında 45 1/3, 46 gibi numaralar olurken Skechers tarafında 45 numara tam oluyor bana.