Egqe Hectopat Katılım 19 Ağustos 2020 Mesajlar 716 Çözümler 4 Yer Eskişehir Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Şubat 2023 #1 Dün sketchers'dan ayakkabı aldık, rengini değiştirmek istiyorum. 2 kere kullandım sadece tabanı kirlendi, yıkadım sıkıntısız iadeyi kabul ederler mi? Son düzenleyen: Moderatör: 18 Şubat 2023
Dün sketchers'dan ayakkabı aldık, rengini değiştirmek istiyorum. 2 kere kullandım sadece tabanı kirlendi, yıkadım sıkıntısız iadeyi kabul ederler mi?
MK061 Decapat Katılım 12 Ocak 2023 Mesajlar 736 Çözümler 1 18 Şubat 2023 #2 Ben Skechers olsam etmem bence onlarda etmez.
arandur Hectopat Katılım 23 Kasım 2022 Mesajlar 7.962 Çözümler 31 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Şubat 2023 #3 Edebilirler.
Single_factor Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 25 Eylül 2020 Mesajlar 5.464 Çözümler 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Gitarist, tonmaister, producer, 3D Animator. 18 Şubat 2023 #4 Egqe dedi: Dün sketchers'dan ayakkabı aldık, rengini değiştirmek istiyorum. 2 kere kullandım sadece tabanı kirlendi, yıkadım sıkıntısız iadeyi kabul ederler mi? Genişletmek için tıkla... Merak ediyorum ben de. Sonucu da paylaşın lütfen
Egqe dedi: Dün sketchers'dan ayakkabı aldık, rengini değiştirmek istiyorum. 2 kere kullandım sadece tabanı kirlendi, yıkadım sıkıntısız iadeyi kabul ederler mi? Genişletmek için tıkla... Merak ediyorum ben de. Sonucu da paylaşın lütfen
Egqe Hectopat Katılım 19 Ağustos 2020 Mesajlar 716 Çözümler 4 Yer Eskişehir Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Şubat 2023 #5 Single_factor dedi: Merak ediyorum ben de. Sonucu da paylaşın lütfen. Genişletmek için tıkla... Yarın paylaşacağıım. Single_factor dedi: Merak ediyorum ben de. Sonucu da paylaşın lütfen. Genişletmek için tıkla... Farklı modeli olmadığından sormadık. Son düzenleme: 19 Şubat 2023
Single_factor dedi: Merak ediyorum ben de. Sonucu da paylaşın lütfen. Genişletmek için tıkla... Yarın paylaşacağıım. Single_factor dedi: Merak ediyorum ben de. Sonucu da paylaşın lütfen. Genişletmek için tıkla... Farklı modeli olmadığından sormadık.