SketchUp ile para kazanılır mı?

OnePC

Kilopat
Makaleler
7
Yer
Türkiye
Merhaba. 18 yaşındayım. SketchUp kullanabiliyorum. Kendime çalışma masası, gardırop falan tasarlayabiliyorum. Diyorum ki BTK Akademi'den eğitimlere girsem, sertifika alsam. Armut uygulamasından 500 liraya 1000 liraya falan işler yapsam nasıl olur?

Bizim şirkette mimarlar Autocad den çok SketchUp kullanıyor. Freelance olarak müşteri bulabilir misin bilmem ama kurumsal bir firmada iş bulmana yardımcı olabilir. Sertifikayı almanı tavsiye ederim.

Bizim şirkette mimarlar Autocad den çok SketchUp kullanıyor. Freelance olarak müşteri bulabilir misin bilmem ama kurumsal bir firmada iş bulmana yardımcı olabilir. Sertifikayı almanı tavsiye ederim.
Bu dediğin şimdi olmaz ama. Üniversiteye hazırlanıyorum. Şuanki amacım harçlık çıkarmak. Boş zamanlarımı değerlendirmek. Peki mimarlıkla ilgili başka ne sertifikalarını almamı tavsiye edersiniz?

Bu soruya mimarların cevap vermesi gerekiyor. Ama iç mimar olan kuzenim de gemi iç dizaynlarinda daha çok Autocad kullanıyordu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…