H HüseyinCebeci_43 Hectopat Katılım 2 Haziran 2020 Mesajlar 103 4 Ekim 2020 #1 Arkadaşlar atıyorum kare ya da dikdörtgen çizdim 3D onların kenarlarını nasıl yumuşaltabilirim çok köşeli olduğu için nasıl yumuşaltabilirim? Şimdiden teşekkür ederim.
Arkadaşlar atıyorum kare ya da dikdörtgen çizdim 3D onların kenarlarını nasıl yumuşaltabilirim çok köşeli olduğu için nasıl yumuşaltabilirim? Şimdiden teşekkür ederim.
Captain J.Sparrow Hectopat Katılım 4 Ekim 2020 Mesajlar 938 Çözümler 4 Yer İstanbul 4 Ekim 2020 #2 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Sanırım bu işinizi görür.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Sanırım bu işinizi görür.
H HüseyinCebeci_43 Hectopat Katılım 2 Haziran 2020 Mesajlar 103 4 Ekim 2020 #3 Captain J.Sparrow dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Sanırım bu işinizi görür. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler izleyeceğim
Captain J.Sparrow dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Sanırım bu işinizi görür. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler izleyeceğim
M mimario Hectopat Katılım 17 Ekim 2019 Mesajlar 774 Makaleler 1 Çözümler 1 4 Ekim 2020 #4 SketcUp için bu işi başarılı şekilde halleden pluginler mevcut. Amacınız organik modellemede ilerlemek için ise SketchUp bu konuda eksik maalesef.
SketcUp için bu işi başarılı şekilde halleden pluginler mevcut. Amacınız organik modellemede ilerlemek için ise SketchUp bu konuda eksik maalesef.
H HüseyinCebeci_43 Hectopat Katılım 2 Haziran 2020 Mesajlar 103 5 Ekim 2020 #5 mimario dedi: SketcUp için bu işi başarılı şekilde halleden pluginler mevcut. Amacınız organik modellemede ilerlemek için ise SketchUp bu konuda eksik maalesef. Genişletmek için tıkla... saolun
mimario dedi: SketcUp için bu işi başarılı şekilde halleden pluginler mevcut. Amacınız organik modellemede ilerlemek için ise SketchUp bu konuda eksik maalesef. Genişletmek için tıkla... saolun
bados123 Terapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 28 Temmuz 2018 Mesajlar 14.029 Makaleler 18 Çözümler 63 Yer İzmir 5 Ekim 2020 #6 Blender'da "Bevel Tool" bu işlemi yapıyor, belki SketcUp'ta da ismi aynıdır.
H HüseyinCebeci_43 Hectopat Katılım 2 Haziran 2020 Mesajlar 103 5 Ekim 2020 #7 bados123 dedi: Blender'da "Bevel Tool" bu işlemi yapıyor, belki SketcUp'ta da ismi aynıdır. Genişletmek için tıkla... saolun deneyeceğim
bados123 dedi: Blender'da "Bevel Tool" bu işlemi yapıyor, belki SketcUp'ta da ismi aynıdır. Genişletmek için tıkla... saolun deneyeceğim