SketchUp ücretsiz uygulaması var mı?

TMehmetT

Decapat
Daha fazla  
SketchUp kullanmak istiyorum lakin bildiğiniz üzere ücretli ucuz olsa amenna ama pahalıda internet versiyonu var. O biraz daha ucuz ama uygulamasıyla aynı mı özellikleri vs. bende şeyi merak ediyorum ücretsiz uygulama hali var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Kendime simracing cocpiti tasarlamak istiyorum tahtadan birtane buldum dosya olarak paylasmis onuda acip bakamadim
Versiyon problemin olabilir, programların çoğu 2-4 yıl arası destekliyor. 2004 programı 2008 tarafından açılabilir ama 2009 açamaz gibi. Bulduğunun versiyonuna bakabilirsen, gereken Sketchup versiyonunu anlayabilirsin - ancak 2017 sonrası ücretsiz değil malesef, korsan bayraklı sulara yelken açmak gerekir. Demişken link var mı dosyaya merak ettim? Eğer bu üretim planı CNC de kesilecekse, ücretsiz ancak biraz kabız bir program vardı - OpenCAD mesela.

Versiyon problemin olabilir, programların çoğu 2-4 yıl arası destekliyor. 2004 programı 2008 tarafından açılabilir ama 2009 açamaz gibi. Bulduğunun versiyonuna bakabilirsen, gereken Sketchup versiyonunu anlayabilirsin - ancak 2017 sonrası ücretsiz değil malesef, korsan bayraklı sulara yelken açmak gerekir. Demişken link var mı dosyaya merak ettim? Eğer bu üretim planı CNC de kesilecekse, ücretsiz ancak biraz kabız bir program vardı - OpenCAD mesela.
Dosya bilgisayarda yuklu skectup in internet versiyinuna atmayi denedim dosyayi telefonda bulamadim malesef.

Dosya bilgisayarda yuklu skectup in internet versiyinuna atmayi denedim dosyayi telefonda bulamadim malesef.
Bilgisayarda baktığında özelliklerinde yazabilir göz atarsan yazarsın veya linki varsa paylaşabilirsin. Diğer OpenCAD olayına da bakabilirsin, AutoCAD'in kabız hali ama en azından ücretsiz.

Bilgisayarda baktığında özelliklerinde yazabilir göz atarsan yazarsın veya linki varsa paylaşabilirsin. Diğer OpenCAD olayına da bakabilirsin, AutoCAD'in kabız hali ama en azından ücretsiz.

<?XML version="1.0" encoding="UTF-8" standalone="no"?>
<COLLADA xmlns="COLLADA 1.4 Schema" yazıyor

<?xml version="1.0" encoding="UTF-8" standalone="no" ?>
<COLLADA xmlns="www.collada.org/2005/11/COLLADASchema"

2. yazdığımda aynı yazı ama 1. linke dönüştü 2. dönişmesin diye bazı yerleri sildim

Technopat Haberler

Geri
Yukarı