SketchUp Vray RTX 4070'te kasıyor

rainxins

Centipat
Daha fazla  
4070 i713700KF var 32 GB RAM 1TB SSD mevcut ne yaparsam yapayım 3D render başlattığım anda kasıyor. Hareketli render hiç alamıyorum uygulamadan atıyor. Yardım edebilir misiniz?

4070 i713700KF var 32 GB RAM 1TB SSD mevcut ne yaparsam yapayım 3D render başlattığım anda kasıyor. Hareketli render hiç alamıyorum uygulamadan atıyor. Yardım edebilir misiniz?
Render sahnen, render özelliklerinin görselleri olursa edilebilir.

Render sahnen, render özelliklerinin görselleri olursa edilebilir.
İlk başta böyle bir uyarı çıkıyor ardından vray den render aldığım zaman bazı materyaller siyah, bazıları ise hiç gözükmüyor.

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2024-02-27 173608.png
    Ekran görüntüsü 2024-02-27 173608.png
    1,3 MB · Görüntüleme: 41
  • technopat.png
    technopat.png
    2,3 MB · Görüntüleme: 40
İlk başta böyle bir uyarı çıkıyor ardından vray den render aldığım zaman bazı materyaller siyah, bazıları ise hiç gözükmüyor.
İki program da kırık sanırım?
Sahne görselinden tam bir çıkarım yapamadım, kayıtlı dosya boyutun 150Mb üstü mü?
Bu aldığın görsel preview/önizleme mi yoksa bir kare mi? Süresi ne?
Hareketli render - animasyon?

İki program da kırık sanırım?
Sahne görselinden tam bir çıkarım yapamadım, kayıtlı dosya boyutun 150Mb üstü mü?
Bu aldığın görsel preview/önizleme mi yoksa bir kare mi? Süresi ne?
Hareketli render - animasyon?
Kırık değil, gireceğim zaman trial açıyorum. Dosya boyutu 68MB. Direkt render alıp attım animasyon vesaire değil. Bulunan bina için yeniden tasarlama yaptım.

Kırık değil, gireceğim zaman trial açıyorum. Dosya boyutu 68MB. Direkt render alıp attım animasyon vesaire değil. Bulunan bina için yeniden tasarlama yaptım.
Zor okudum ekran görüntünden, Chaos Cloud hatasına düşmesi için renderi cloud'a atması gerek. Kendi sisteminde render alma kısmını nerede atlıyor da cloud'a dönüyor?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı