Render sahnen, render özelliklerinin görselleri olursa edilebilir.4070 i713700KF var 32 GB RAM 1TB SSD mevcut ne yaparsam yapayım 3D render başlattığım anda kasıyor. Hareketli render hiç alamıyorum uygulamadan atıyor. Yardım edebilir misiniz?
İlk başta böyle bir uyarı çıkıyor ardından vray den render aldığım zaman bazı materyaller siyah, bazıları ise hiç gözükmüyor.Render sahnen, render özelliklerinin görselleri olursa edilebilir.
İki program da kırık sanırım?İlk başta böyle bir uyarı çıkıyor ardından vray den render aldığım zaman bazı materyaller siyah, bazıları ise hiç gözükmüyor.
Kırık değil, gireceğim zaman trial açıyorum. Dosya boyutu 68MB. Direkt render alıp attım animasyon vesaire değil. Bulunan bina için yeniden tasarlama yaptım.İki program da kırık sanırım?
Sahne görselinden tam bir çıkarım yapamadım, kayıtlı dosya boyutun 150Mb üstü mü?
Bu aldığın görsel preview/önizleme mi yoksa bir kare mi? Süresi ne?
Hareketli render - animasyon?
Zor okudum ekran görüntünden, Chaos Cloud hatasına düşmesi için renderi cloud'a atması gerek. Kendi sisteminde render alma kısmını nerede atlıyor da cloud'a dönüyor?Kırık değil, gireceğim zaman trial açıyorum. Dosya boyutu 68MB. Direkt render alıp attım animasyon vesaire değil. Bulunan bina için yeniden tasarlama yaptım.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.