Skibi toilet neden popüler?

Yer
Marmaris
Daha fazla  
Meslek
Yazılımcı,Siber güvenlikçi,Oyun Yapımcısı
Okulda sınıftakiler skibidi toilet diye bir şey dediler. Titan TV man diye bir şey dediler, profesör falan Eren dediler. Eren'e gidip bakınca durmuna üzüldüm. Neydi onun adı, kanalın adı Boom'la bitiyordu, kanal bakınca o şehri yiyen Big Smoke'u o yapmıştı. Kafayı yedim, yiyeceğim de. Alfa kuşağı garipleşiyor, tuvaltten kafa çıkması çok saçma bir şey, bunu sınıfa söylesem bana söverler. Siz izliyor musunuz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Ergenlerin popülerleştirdiği bir şey. Animasyon kaliteli, ama kanal sahibinin yeteneğini böyle saçma sapan bir işte kullanmasını anlamıyorum. Çocuklar izler bunları.

Küçük çocukların izlemesi için yapılmış şeyler. Çocuklar böyle saçma şeyleri seviyor millet de bunları yapıyor.

Gmod veya SFM ile yapılan içerikler hep bayağı popülerdi. Ama skibidi toilet ayrı bir seviyeye ulaştı.

Muhtemelen özgün bir fikir olmasından dolayı bayağı popüler oldu. Ayrıca bayağı popüler bir "meme" şarkısını da kullanıyor.

YouTube Shorts üzerinde küçük çocukların görüp eğlendigi saçma bir içerik.

Çocuklar için bir seri, alfa kuşağı yok oldu gibi birşey demeyin. Büyüyüp sıkılacaklar.

Eskiden o kanalın GTA videolarına bakardım sonra bir daha izlemedim bu dediğin şey Roblox'da bile çok çıkıyor.

Kendini "skibidi toilet" sanan küçük kitlesine de (mizahına) skibidi sendromu teşhisi konuluyor. Yabancı mizah kanallarında dalga konusudur.

Eskiden o kanalın GTA videolarına bakardım sonra bir daha izlemedim bu dediğin şey Roblox'da bile çok çıkıyor.
Dafukboom Roblox'taki "skibidi defense" gibi oyunlara telif attı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…