Skidrow Codex net ve skidrow Reloaded güvenilir mi?

Makaleler
54
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
PC: Intel Core i5-12400F | ASUS Dual RX 6600 | ASUS Prime H610M-K D4 | XPG Gammix D30 2x8 RAM | WD SN570 500GB | FSP Hydro K Pro 500W 80+ | Vento VG10F

GIGABYTE G24F-2 | Logitech G213 Prodigy | ATK A9 Dragonfly | QP Honeycomb Mousepad | Windows 11 24H2.
Meslek
Öğrenci
Oyun indirmek için sormuyorum. Zaten birini başka bir site tarafından indirmiş oldum (yani Skidrow Reloaded'in bir seyini) baska bir site tarafindan indirmis oldum, diğerini de kendim bilerek indirdim (yani Skidrow Codex'in bir seyini), çünkü istediğim Türkçe yama o sürümde çalışıyordu. Reddit'te sanırım bu iki site pek önerilmiyor, ben sebebinin muhtemelen official olmadığından diye düşünüyorum. Normalde bu iki sitenin de bir şeyini indirmezdim, FitGirl, DODI official sitelerini kullanırdım. Daha önce dediğim iki siteden birisi veya ikisinden bir şey indirip de zararlı bulaşan oldu mu? Ben şimdi Kaspersky ve MBAM indirdim, bir süre sonra temiz kurulum yapmayı düşünüyorum. Gmail, Steam falan kaldırdım zaten.

Son düzenleme:
Artık şans o zaman. İlla oynamak istiyorsan riske gireceksin.

Bedel ödendi mi acaba? False-positive bence, oyun açılıyor, şu anlık bir şey yok ama bitirince direkt temiz kurulum yapacağım.

Bu tarz Scene gruplarının isimlerini barındıran siteler kesinlikle güvenilir değiller, kullanmayın. Direkt kurulumsuz oyun indirmek için SteamRIP öneririm. Scene gruplarının release'lerini indirmek için de gload.to ve ovagames öneririm. Bu tarz şeyler için sadece Malwarebytes kullanmayın @Prime777. Bağımsız tarama araçlarını kullanmanızı öneririm.

-Emsisoft Emergency Kit,
-Norton Power Eraser,
-ESET Online Scanner.

Bir de aktif koruma olarak Kaspersky Free öneririm. Normalde BitDefender Antivirus Free önerirdim de hatırladığım kadarıyla güçlü bir sisteminiz yoktu. BitDefender biraz ağır ve düşük sistemlerde performans kaybı yaşatabiliyor. (Ki gözden kaçırmışım yeni gördüm, zaten Kaspersky kullanıyormuşsunuz)

Yanlış bilgi
Hiç korkmadan güvenle indirebilirsin, burada seni korkutmaya çalışan şahıslara güvenme! Antivirüsler asıl tehlike onlar!

antivirüs şirketleri yalaması mod yanlış bilgi demiş! doğru nasıl kerizleri silkeleyeceksiniz sonra!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…