haramii Hectopat Katılım 10 Eylül 2020 Mesajlar 513 Yer Dünya Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 31 Ocak 2021 #11 cicikus53 dedi: Technopat'ta yeniyim bilmiyordum. Bir daha açmam merak etme uyardığın için teşekkür ederim. Sağlamindirden indirmeyi düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Öyle sitelere (tamindir, gezginler, sağlamindir vs.) Güvenme hocam.
cicikus53 dedi: Technopat'ta yeniyim bilmiyordum. Bir daha açmam merak etme uyardığın için teşekkür ederim. Sağlamindirden indirmeyi düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Öyle sitelere (tamindir, gezginler, sağlamindir vs.) Güvenme hocam.
C cicikus53 Hectopat Katılım 12 Aralık 2020 Mesajlar 141 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ocak 2021 #12 haramii dedi: Öyle sitelere (tamindir, gezginler, sağlamindir vs.) Güvenme hocam. Genişletmek için tıkla... Tamamdır. Polat Alemdar hocam en iyisini siz bilirsiniz. Hiken dedi: Korsana destek verilmiyor bu forumda. İndirmeyi düşündüğünüzü de beyan etmeyin keza yasal da değil. Genişletmek için tıkla... Tamamdır dediğim gibi yeniyim.
haramii dedi: Öyle sitelere (tamindir, gezginler, sağlamindir vs.) Güvenme hocam. Genişletmek için tıkla... Tamamdır. Polat Alemdar hocam en iyisini siz bilirsiniz. Hiken dedi: Korsana destek verilmiyor bu forumda. İndirmeyi düşündüğünüzü de beyan etmeyin keza yasal da değil. Genişletmek için tıkla... Tamamdır dediğim gibi yeniyim.