Abdullah Alvan Hectopat Katılım 11 Ocak 2016 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Mayıs 2017 #1 Arkadaşlar öncelikle merhaba. SKILL'de lobiye girdiğim zaman Loading ekranı çıkıyor ve siyah ekran olup lobiye geri atıyor. Bunun çözümü ne olabilir? Sinirim bozuldu. Son düzenleyen: Moderatör: 21 Mayıs 2017
Arkadaşlar öncelikle merhaba. SKILL'de lobiye girdiğim zaman Loading ekranı çıkıyor ve siyah ekran olup lobiye geri atıyor. Bunun çözümü ne olabilir? Sinirim bozuldu.
Recep Baltaş Technopat Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 14 Ağustos 2010 Mesajlar 79.075 Makaleler 287 Çözümler 2.268 Yer İstanbul 21 Mayıs 2017 #2 Modemin nedir? Ağ bağlantısıyla ilgisi olabilir mi acaba?
Abdullah Alvan Hectopat Katılım 11 Ocak 2016 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Temmuz 2017 #3 Recep Baltaş dedi: Modemin nedir? Ağ bağlantısıyla ilgisi olabilir mi acaba? Genişletmek için tıkla... modemim everest sm-600 mü ney önceki airties modem di doğrumu yazdım bilmiyorum o modemde de oyun hiç açılmıyor du şimdiki modemde oyun lobiden atıyor
Recep Baltaş dedi: Modemin nedir? Ağ bağlantısıyla ilgisi olabilir mi acaba? Genişletmek için tıkla... modemim everest sm-600 mü ney önceki airties modem di doğrumu yazdım bilmiyorum o modemde de oyun hiç açılmıyor du şimdiki modemde oyun lobiden atıyor