D Doruk Durmaz Decapat Katılım 11 Eylül 2023 Mesajlar 123 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Eylül 2024 #1 Arkadaşlar selam. Ben 2 Minecraft skinini birleştirmek istiyorum. Bir skinde maske var o kalacak. Nasıl yapabilirim? Skinleri aşağıya koydum. Dosya Ekleri 3f397be0f7dbc42e.png 313 bayt · Görüntüleme: 48 7ee19975a6bb6c72.png 425 bayt · Görüntüleme: 37
Arkadaşlar selam. Ben 2 Minecraft skinini birleştirmek istiyorum. Bir skinde maske var o kalacak. Nasıl yapabilirim? Skinleri aşağıya koydum.
Kakuzu Decapat Katılım 14 Ağustos 2023 Mesajlar 597 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Eylül 2024 #2 Doruk Durmaz dedi: Arkadaşlar selam. Ben 2 Minecraft skinini birleştirmek istiyorum. Bir skinde maske var o kalacak. Nasıl yapabilirim? Skinleri aşağıya koydum. Genişletmek için tıkla... Selamın aleyküm burda yapabilirsiniz. Nova Skin - Minecraft Skin Editor minecraft.novaskin.me Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Doruk Durmaz dedi: Arkadaşlar selam. Ben 2 Minecraft skinini birleştirmek istiyorum. Bir skinde maske var o kalacak. Nasıl yapabilirim? Skinleri aşağıya koydum. Genişletmek için tıkla... Selamın aleyküm burda yapabilirsiniz. Nova Skin - Minecraft Skin Editor minecraft.novaskin.me Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
D Doruk Durmaz Decapat Katılım 11 Eylül 2023 Mesajlar 123 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Eylül 2024 #3 Kakuzu dedi: Selamünaleyküm burada yapabilirsiniz. Nova Skin - Minecraft Skin Editor minecraft.novaskin.me Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Aleykümes selam. Oradan yapıyorum zaten ama o 2 skini birleştirmek istiyorum ve onu nasıl yapacağımı bilmiyorum.
Kakuzu dedi: Selamünaleyküm burada yapabilirsiniz. Nova Skin - Minecraft Skin Editor minecraft.novaskin.me Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Aleykümes selam. Oradan yapıyorum zaten ama o 2 skini birleştirmek istiyorum ve onu nasıl yapacağımı bilmiyorum.
Kakuzu Decapat Katılım 14 Ağustos 2023 Mesajlar 597 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Eylül 2024 #4 Doruk Durmaz dedi: Aleykümes selam. Oradan yapıyorum zaten ama o 2 skini birleştirmek istiyorum ve onu nasıl yapacağımı bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Attığım video söylediğiniz şeyi yapmıyor mu?
Doruk Durmaz dedi: Aleykümes selam. Oradan yapıyorum zaten ama o 2 skini birleştirmek istiyorum ve onu nasıl yapacağımı bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Attığım video söylediğiniz şeyi yapmıyor mu?
D Doruk Durmaz Decapat Katılım 11 Eylül 2023 Mesajlar 123 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Eylül 2024 #5 Kakuzu dedi: Attığım video söylediğiniz şeyi yapmıyor mu? Genişletmek için tıkla... İngilizcem olmadığı için anlamadım ama sorun yok skin buldum güzel onunla devam. Sağ olun.
Kakuzu dedi: Attığım video söylediğiniz şeyi yapmıyor mu? Genişletmek için tıkla... İngilizcem olmadığı için anlamadım ama sorun yok skin buldum güzel onunla devam. Sağ olun.