Yeyil Kilopat Katılım 12 Mayıs 2021 Mesajlar 6.958 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Aralık 2022 #1 Merhaba. Envanterim bu. Max 100 TL atacağım(şu anlık 50 TL atacağım gibi duruyor) bana skin önerisi yapar mısınız? Envanteri attım Envanteri attım Envanteri attım Envanteri attım Yeyil dedi: Merhaba. Envanterim bu. Max 100 TL atacağım(şu anlık 50 TL atacağım gibi duruyor) bana skin önerisi yapar mısınız? Envanteri attım. Envanteri attım. Envanteri attım. Envanteri attım. Genişletmek için tıkla... @ildewild Dosya Ekleri Screenshot_20221211-042841_Steam.jpg 74 KB · Görüntüleme: 52 Son düzenleme: 11 Aralık 2022
Merhaba. Envanterim bu. Max 100 TL atacağım(şu anlık 50 TL atacağım gibi duruyor) bana skin önerisi yapar mısınız? Envanteri attım Envanteri attım Envanteri attım Envanteri attım Yeyil dedi: Merhaba. Envanterim bu. Max 100 TL atacağım(şu anlık 50 TL atacağım gibi duruyor) bana skin önerisi yapar mısınız? Envanteri attım. Envanteri attım. Envanteri attım. Envanteri attım. Genişletmek için tıkla... @ildewild
ildewild Hectopat Katılım 17 Kasım 2020 Mesajlar 4.393 Çözümler 12 Yer Ankara Daha fazla Sistem Özellikleri RTX 3060 12 GB PNY İ5 12400F Corsair 16 GB Ram Asus H610M-H Lexar 256 GB M2 SSD Snowman T6 ultra kule tipi soğutucu Gameline Akvaryum kasa MSI 27 inç 170 hz monitör Aula F75 %60 klavye Attack Shark R1 kablosuz mouse 90x40 mousepad Cinsiyet Erkek Meslek Tekniker 11 Aralık 2022 #2 Yeyil dedi: Merhaba. Envanterim bu. Max 100 TL atacağım(şu anlık 50 TL atacağım gibi duruyor) bana skin önerisi yapar mısınız? Envanteri attım Envanteri attım Envanteri attım Envanteri attım @ildewild Genişletmek için tıkla... Kanka bi keleşi satıp çıkartmalı Seçkin yapım almalısın onu söyleyeyim. Sık sık Awp oynuyorsan bitane de Atheris yapıştır.
Yeyil dedi: Merhaba. Envanterim bu. Max 100 TL atacağım(şu anlık 50 TL atacağım gibi duruyor) bana skin önerisi yapar mısınız? Envanteri attım Envanteri attım Envanteri attım Envanteri attım @ildewild Genişletmek için tıkla... Kanka bi keleşi satıp çıkartmalı Seçkin yapım almalısın onu söyleyeyim. Sık sık Awp oynuyorsan bitane de Atheris yapıştır.
Yeyil Kilopat Katılım 12 Mayıs 2021 Mesajlar 6.958 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Aralık 2022 #3 ildewild dedi: Kanka bir keleşi satıp çıkartmalı seçkin yapım almalısın onu söyleyeyim. Sık sık AWP oynuyorsan bir tane de atheris yapıştır. Genişletmek için tıkla... Olabilir evet keşfedilmemiş pek güzel gelmiyor artık.(AWP yi atheris yapmak ile ak yi simsiyah yapmak arasında kaldım.)
ildewild dedi: Kanka bir keleşi satıp çıkartmalı seçkin yapım almalısın onu söyleyeyim. Sık sık AWP oynuyorsan bir tane de atheris yapıştır. Genişletmek için tıkla... Olabilir evet keşfedilmemiş pek güzel gelmiyor artık.(AWP yi atheris yapmak ile ak yi simsiyah yapmak arasında kaldım.)
ildewild Hectopat Katılım 17 Kasım 2020 Mesajlar 4.393 Çözümler 12 Yer Ankara Daha fazla Sistem Özellikleri RTX 3060 12 GB PNY İ5 12400F Corsair 16 GB Ram Asus H610M-H Lexar 256 GB M2 SSD Snowman T6 ultra kule tipi soğutucu Gameline Akvaryum kasa MSI 27 inç 170 hz monitör Aula F75 %60 klavye Attack Shark R1 kablosuz mouse 90x40 mousepad Cinsiyet Erkek Meslek Tekniker 11 Aralık 2022 #4 Yeyil dedi: Olabilir evet keşfedilmemiş pek güzel gelmiyor artık.(AWP yi atheris yapmak ile ak yi simsiyah yapmak arasında kaldım.) Genişletmek için tıkla... Simsiyah alırsan para kalmayabilir. Seçkin yapım iyi şuanlık.
Yeyil dedi: Olabilir evet keşfedilmemiş pek güzel gelmiyor artık.(AWP yi atheris yapmak ile ak yi simsiyah yapmak arasında kaldım.) Genişletmek için tıkla... Simsiyah alırsan para kalmayabilir. Seçkin yapım iyi şuanlık.
Yeyil Kilopat Katılım 12 Mayıs 2021 Mesajlar 6.958 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Aralık 2022 #5 ildewild dedi: Simsiyah alırsan para kalmayabilir. Seçkin yapım iyi şu anlık. Genişletmek için tıkla... Okey o zaman öyle yaparım eğer atarsam.
ildewild dedi: Simsiyah alırsan para kalmayabilir. Seçkin yapım iyi şu anlık. Genişletmek için tıkla... Okey o zaman öyle yaparım eğer atarsam.