Skinny Fat'ten kurtulmak için ne yapılabilir?

Daha fazla  
Esenlikler. 175 boyunda 75 kilogramım. Aralıklı olmak üzere 6-7 ay spor yaptım. Şu anda arkadaşlarım kollarımın iyi gözüktüğünü söylüyorlar fakat oturunca göbeğim kırışıyor göğsüm de büyük ama yağ kas karışımı bir şey diyebilirim. Ben bu durumdan çok sıkıldım üyeliğim bitti ama üyeliğim varken de hocalar pek ilgilenmiyordu, 0 bilgiyle kendim ilerlemeye çalıştım bu zamana kadar. Okuduğum birkaç yerde sağlıklı diyet yaparsam vücudumun iyi gözükeceğini tespit ettim ama kendi özelimde sorayım dedim. Önerilerinizi bekliyorum, varsa diyet listeniz onları da iyi akşamlar.

?

Son düzenleme:
kanka bulka gir düzelir antrenmanlarıda evde yapsan mekik fln varsa dumbell damacanada olur onlarla geçinirsin

kanka bulka gir düzelir antrenmanlarıda evde yapsan mekik fln varsa dumbell damacanada olur onlarla geçinirsin
Kanka afedersin ama bulk, definasyon böyle terimlerden çok uzağım hiç anlamıyorum.

Kanka afedersin ama bulk, definasyon böyle terimlerden çok uzağım hiç anlamıyorum.
Araştırınca da saçma sapan şeyler çıkıyor herkes farklı birşey söylüyor

Kanka affedersin ama bulk, definasyon böyle terimlerden çok uzağım hiç anlamıyorum.

Araştırınca da saçma sapan şeyler çıkıyor herkes farklı bir şey söylüyor.

Kanka yiyebildiğin kadar yemek ye ama yağsız olsun. Yanına da dediğim gibi antrenman yap işte.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kanka eyvallah okudum da ya şimdi ben ne yapacağım harbiden kararsızım. Ot yiyerek spor mu yapayım yoksa tavuk falan yiyip mi spor yapayım ikiside aynı yere varıyor. Yaz gelmek üzere kafayı yiyeceğim tek yazanda sensin, yardımcı olursan sevinirim vallahi varsa da elinde bir program seve seve yaparım

malzemeleri alırsan çok iyi bir programım var kanka atayımmı içinde 3 köfte büyüklüğünde köfte balık veya kırmızı et var hangisini alırsan al hep işe yarıyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…