Güvenli görünüyor. ama bir antivirüs yazılımı kullanırsanız o size virüslü mü değil mi söyler.Arkadaşlar Bu sitede çok güzel tasarımlı bir macOS teması buldum. İndirmek istiyorum ama virüs kaparsam diye korkuyorum. Ayrıca indirmeden önce ne gibi önlemler almam lazım?
Kaspersky kullanıyorum zaten. Benim sorum bağzı kullanıcılar temayı sildikten sonra bağzı şeyler gitmemiş. Örneğin denetim masasının siyah olduğunu düşünün. Veya X yerine kırmızı yuvarlak mac'deki gibi.Güvenli görünüyor. ama bir antivirüs yazılımı kullanırsanız o size virüslü mü değil mi söyler.
![]()
Bitdefender - Wereldwijd toonaangevend in cyberbeveiliging
Bitdefender is een leider op het gebied van cyberbeveiligingssoftware en levert wereldwijd de beste oplossingen voor preventie, detectie en reactie op bedreigingen.www.bitdefender.com
Anladım. Ben kullanmadım o yüzden birşey diyemem kullanan biri söylesin.Kaspersky kullanıyorum zaten. Benim sorum bağzı kullanıcılar temayı sildikten sonra bağzı şeyler gitmemiş. Örneğin denetim masasının siyah olduğunu düşünün. Veya X yerine kırmızı yuvarlak mac'deki gibi.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.