Akif Ertaş Hectopat Katılım 9 Nisan 2021 Mesajlar 751 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ağustos 2023 #1 Skinport'tan ilk kez alışveriş yaptım ve iptal etmiş sebebini anlamadım. Anlatır mısınız? Dosya Ekleri resim_2023-08-04_180058194.png 40,4 KB · Görüntüleme: 55
arandur Hectopat Katılım 23 Kasım 2022 Mesajlar 7.962 Çözümler 31 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ağustos 2023 #2 Skinport Destek ekibinden ben Nalan, size nasıl yardımcı olabilirim? Evet, iptal ettik. Nedenini bilemiyorum. Bence desteğe sorsanız daha mantıklı.
Skinport Destek ekibinden ben Nalan, size nasıl yardımcı olabilirim? Evet, iptal ettik. Nedenini bilemiyorum. Bence desteğe sorsanız daha mantıklı.
Kelsza Hectopat Katılım 6 Haziran 2021 Mesajlar 1.663 Çözümler 4 4 Ağustos 2023 #3 Akif Ertaş dedi: Skinport'tan ilk kez alışveriş yaptım ve iptal etmiş sebebini anlamadım. Anlatır mısınız? Genişletmek için tıkla... Desteğe sorsana biz nereden bilelim stok yoktur ya da başka bir sürü şey olmuş olabilir.
Akif Ertaş dedi: Skinport'tan ilk kez alışveriş yaptım ve iptal etmiş sebebini anlamadım. Anlatır mısınız? Genişletmek için tıkla... Desteğe sorsana biz nereden bilelim stok yoktur ya da başka bir sürü şey olmuş olabilir.