Skins Legend güvenilir mi?

keylox

Hectopat
Daha fazla  
Öncelikle merhaba, Lenovo LOQ 15IAX9 için kaplama almak istiyorum. Kararma sorunu vs. yüzünden sıcaklığa etki edecek; az da olsa ediyor. Reddit'te konuşulmuş fakat gene de almak istiyorum. Sonuçta, satışlarda illa etki edecektir karşı tarafın almasına ve hoşuma gitmiyor bu tarz şeyler. Bu yüzden 1150 TL civarı bir fiyat verdi.

Ürün linki bu

Alan var mı? Güvenilir mi? Bilgisi olan yardım ederse sevinirim. Türkiye'ye satışı varsa alacağım. Sonuçta, öğrenci bütçesine göre 1K az para değil. :D

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba birkaç haftadır ben de aynı siteyi araştırıyorum. Hatta aynı cihaz için. Yerelde bu işi yapan tek bir girişim yok. Gördüğüm kadarı ile de alanlar son derece memnun. Ancak Reddit'te sadece Hindistan içi teslimat olduğunu yazmış birisi.

Ama sitede TR adresi girip sipariş oluşturabiliyorum ona yerel parayla 1000 birim kargo ücreti ekliyor eğer arka kapak ve klavye için alıyorsan 58-60 dolar arasında bir maliyeti oluyor. Ki bunu özel olarak Türkiye'de yaptırmaya kalksan aşağı yukarı aynı maliyeti olur.

Bir de ülkeye gelirken bizim kıldan tozdan olay çıkaran memurlarımız ufacık folyoyu riskli bir şey olarak nitelendirip almayabilir. Ya da yüksek vergiler ile karşılaşabiliriz. Bu yüzden sanırım siteyi bir grafik tasarımcısına gösterip ona tasarlatmak ardında da matba yahut özalitçide çıktı almak daha doğru olacaktır.

Belki de bir babayiğit bu işe girip piyasada tek olmayı düşünür :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı