Sklauncher güvenilir mi?

Kullanan var mı nasıl virüs veya herhangi bir sorun oldu mu?

Ben kullandım herhangi bir sorun yoktu açık kaynak kodlu bir oyun değil ama sorun yok gibiydi. Anormal bir şey yaşamadım. Yine de karar size kalmış.

Ama korsan olduğu için çok da önermem.

Minecraft kendi korsana destek veriyor? Premium'um Minecraft'ın berbat Launcher'ınıda kullanmam. Lunar, salwrry, Sklauncher'da kendi modlarımla kullanırım.

Konu Minecraft'ın vermesi değil. Technopat'ta yasak. Kullanıp kullanmamanız beni ilgilendirmiyor.

Konu Minecraft'ın vermesi değil. Technopat'ta yasak. Kullanıp kullanmamanız beni ilgilendirmiyor.

Minecraft kendisi destek veriyor korsana. Minecraft'ın korsan oyunlara niye destek verdiğinin hikayesini bilmiyorsan anlatabilirim. Burda olay Technopat'ın destekleyip desteklememsi değil.

Minecraft kendisi destek veriyor korsana. Minecraft'ın korsan oyunlara niye destek verdiğinin hikayesini bilmiyorsan anlatabilirim. Burada olay Technopat'ın destekleyip desteklememsi değil.

Technopat'tan yazıyor olman ironik dostum gerek yok sende kalsın.

Microsoft hesabı ile de kullanabiliyorsun Launcher'ı. Konu sahibinin korsan için yapıp yapmadığını bilmiyoruz. Bir sürü 3. parti Minecraft Launcher'ı var.

Korsan için yapıyor demedim premium yoksa dedim iyi okuyun.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı