Sklauncher güvenilir mi?

SmallPanda

Picopat
Daha fazla  
Kullanan var mı nasıl virüs veya herhangi bir sorun oldu mu?

Kullanan var mı nasıl virüs veya herhangi bir sorun oldu mu?

Ben kullandım herhangi bir sorun yoktu açık kaynak kodlu bir oyun değil ama sorun yok gibiydi. Anormal bir şey yaşamadım. Yine de karar size kalmış.

Ama korsan olduğu için çok da önermem.

Premium hesabınız varsa normal Minecraft kullanın büyük ihtimal yoktur. Korsana destek yok hocam.

Minecraft kendi korsana destek veriyor? Premium'um Minecraft'ın berbat Launcher'ınıda kullanmam. Lunar, salwrry, Sklauncher'da kendi modlarımla kullanırım.

Minecraft kendi korsana destek veriyor? Premium'um Minecraft'ın berbat Launcher'ınıda kullanmam. Lunar, salwrry, Sklauncher'da kendi modlarımla kullanırım.

Konu Minecraft'ın vermesi değil. Technopat'ta yasak. Kullanıp kullanmamanız beni ilgilendirmiyor.

Konu Minecraft'ın vermesi değil. Technopat'ta yasak. Kullanıp kullanmamanız beni ilgilendirmiyor.

Microsoft hesabı ile de kullanabiliyorsun Launcher'ı. Konu sahibinin korsan için yapıp yapmadığını bilmiyoruz. Bir sürü 3. parti Minecraft Launcher'ı var.

Minecraft kendisi destek veriyor korsana. Minecraft'ın korsan oyunlara niye destek verdiğinin hikayesini bilmiyorsan anlatabilirim. Burada olay Technopat'ın destekleyip desteklememsi değil.

Technopat'tan yazıyor olman ironik dostum gerek yok sende kalsın.

Microsoft hesabı ile de kullanabiliyorsun Launcher'ı. Konu sahibinin korsan için yapıp yapmadığını bilmiyoruz. Bir sürü 3. parti Minecraft Launcher'ı var.

Korsan için yapıyor demedim premium yoksa dedim iyi okuyun.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…