Sizde de var mı?Samsung yazılımların güvenli sunucu bağlantı hizmetlerinden sorumlu bir modül. Evet, Samsung yazılımlarını yüklediğinizde otomatik olarak bu servis gelmekte.
Eski Samsung cihazımda vardı. Spesifik bir Samsung uygulaması ile birlikte gelmişti. Şuan o uygulamaya ihtiyacım olmadığı için, başlangıç listemde yok. Belki, elle de listeden kaldırmış olabilirim.Sizde de var mı?
Yani kalsın değil mi sıkıntılı bir şey değil.Eski Samsung cihazımda vardı. Spesifik bir Samsung uygulaması ile birlikte gelmişti. Şuan o uygulamaya ihtiyacım olmadığı için, başlangıç listemde yok. Belki, elle de listeden kaldırmış olabilirim.
Yani kalsın değil mi sıkıntılı bir şey değil.
Siz mobil cihazdan bahsetmişsiniz, ben bilgisayar zanettim ilk başta. O uygulama en temel Samsung hizmetleri içi gerekli Android'de. Kesinlikle kapatılmamalı veya kaldırılmamalı. Kaldırıldığında Samsung oturumunu açamama dahil bir çok hizmette sorun çıkıyor. Denemiştim.Yani kalsın değil mi sıkıntılı bir şey değil.
Mesela bir arkadaşımda bu servis yok o yüzden sormuştum teşekkürler.Siz mobil cihazdan bahsetmişsiniz, ben bilgisayar zanettim ilk başta. O uygulama en temel Samsung hizmetleri içi gerekli Android'de. Kesinlikle kapatılmamalı veya kaldırılmamalı. Kaldırıldığında Samsung oturumunu açamama dahil bir çok hizmette sorun çıkıyor. Denemiştim.![]()
Selamlar, rahatsız etmek istemem ama bir soru daha sormak istiyorum, kuzenimde M31 var ama onda bu servis yok.Siz mobil cihazdan bahsetmişsiniz, ben bilgisayar zanettim ilk başta. O uygulama en temel Samsung hizmetleri içi gerekli Android'de. Kesinlikle kapatılmamalı veya kaldırılmamalı. Kaldırıldığında Samsung oturumunu açamama dahil bir çok hizmette sorun çıkıyor. Denemiştim.![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.