SKMS Agent herkeste var mı?

Ssiyah

Picopat
Daha fazla  
Selamlar, galiba SKMS Agent denilen şey sadece Samsung markalarda varmış. Sizlerde de var mı bu servis? Sistem dosyası olarak geçiyor.

Samsung yazılımların güvenli sunucu bağlantı hizmetlerinden sorumlu bir modül. Evet, Samsung yazılımlarını yüklediğinizde otomatik olarak bu servis gelmekte.

Eski Samsung cihazımda vardı. Spesifik bir Samsung uygulaması ile birlikte gelmişti. Şuan o uygulamaya ihtiyacım olmadığı için, başlangıç listemde yok. Belki, elle de listeden kaldırmış olabilirim.
Yani kalsın değil mi sıkıntılı bir şey değil.

Dosya Ekleri

• 20210319_180529.jpg
    20210319_180529.jpg
    12,1 KB · Görüntüleme: 304
  • Screenshot_20210319-180846_Settings.jpg
    Screenshot_20210319-180846_Settings.jpg
    35,7 KB · Görüntüleme: 349
Siz mobil cihazdan bahsetmişsiniz, ben bilgisayar zanettim ilk başta. O uygulama en temel Samsung hizmetleri içi gerekli Android'de. Kesinlikle kapatılmamalı veya kaldırılmamalı. Kaldırıldığında Samsung oturumunu açamama dahil bir çok hizmette sorun çıkıyor. Denemiştim. :)

Siz mobil cihazdan bahsetmişsiniz, ben bilgisayar zanettim ilk başta. O uygulama en temel Samsung hizmetleri içi gerekli Android'de. Kesinlikle kapatılmamalı veya kaldırılmamalı. Kaldırıldığında Samsung oturumunu açamama dahil bir çok hizmette sorun çıkıyor. Denemiştim. :)
Mesela bir arkadaşımda bu servis yok o yüzden sormuştum teşekkürler.
Selamlar, rahatsız etmek istemem ama bir soru daha sormak istiyorum, kuzenimde M31 var ama onda bu servis yok.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı