Skoda Octavia 1.5 eTech 2022 48V akü arızası ne zaman başlar?

qwerty9

Hectopat
Daha fazla  
Arabayı gayet beğendim internetten, biraz kronik araştırmaya başladım. 80-90K arasında fiyatlı hibrit motor akü arızası veriyormuş, ne zaman verdiğini sorduğumda bir ustaya bir zamanı yok herhangi bir zamanda verebilir dedi, bilgisi olanlar yardımcı olabilir mi?

Bu bir saatli bomba değil canı ne zaman isterse patlar.

Skoda yerine Alfa Romeo junior ibria 1.2 hibrit 2024 tercih edilebilir mi? Ya da bir araç önerebilir misiniz 1.7 bütçe 2020 üstü olması yeterlidir kazasız bilginiz varsa teşekkür ederim.

2023 modelinin kullanıcısıyım. Aynı zamanda eski Avek çalışanıyım. Bu arızaları genelde 100 bin km üstü araçlarda alıyoruz. Ayrıca arızaların %80'i 2021 modellerde oluyor. 2023 sonrasında istatistikler bu arızanın ciddi oranda düştüğünü gösteriyor.
Ayrıca 1.5 kullanıcıları bu arızayı daha az yaşamış. Alternatörün huyuna gidip uygun kullanırsanız çok keyif alacağınız bir araçtır.

O araba alinmaz, alternator harici malzeme kalitesi inanilmaz dusuk ve heryer trim; sesi yalitim da cabası. Octavia'nin eskileri güzeldi ama yenileri cidden kötü, ayrica İbria'da da Egea'nın laciverti; surus dinamikleri cok kotu, onu da önermem.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…