For East Troop Hectopat Katılım 17 Aralık 2020 Mesajlar 1.292 Makaleler 1 Çözümler 1 Yer Kayseri 6 Temmuz 2023 #1 Merhaba. D segmentinin en geniş 2 arabası, VW Passat ve Skoda Superb. Siz alacak olsanız tercihiniz hangisinden yana olurdu?
Merhaba. D segmentinin en geniş 2 arabası, VW Passat ve Skoda Superb. Siz alacak olsanız tercihiniz hangisinden yana olurdu?
1 127099 Kilopat Katılım 11 Ağustos 2016 Mesajlar 364 Çözümler 2 6 Temmuz 2023 #2 Ben tercihimi superb den yana kullanirdim
E emirhannk Hectopat Katılım 23 Eylül 2022 Mesajlar 6.764 Makaleler 4 Çözümler 10 6 Temmuz 2023 #3 For East Troop dedi: Merhaba. D segmentinin en geniş 2 arabası, VW Passat ve Skoda SuperB. Siz alacak olsanız tercihiniz hangisinden yana olurdu? Genişletmek için tıkla... Ben 2017 de 2017 Passat 2020 de 2020 Super b kullandım yani ikisini de gününe göre değerlendiriyorum kesinlikle super b
For East Troop dedi: Merhaba. D segmentinin en geniş 2 arabası, VW Passat ve Skoda SuperB. Siz alacak olsanız tercihiniz hangisinden yana olurdu? Genişletmek için tıkla... Ben 2017 de 2017 Passat 2020 de 2020 Super b kullandım yani ikisini de gününe göre değerlendiriyorum kesinlikle super b
6 658936 Decapat Katılım 3 Mayıs 2023 Mesajlar 1.368 Çözümler 15 6 Temmuz 2023 #4 Passat Kaliteli evet lafım yok ama artık demode oldu. Yok aşiret paket yok mafya arabası bir dünya şekiller aldı. Herkesin altında duruyor. SuperB.
Passat Kaliteli evet lafım yok ama artık demode oldu. Yok aşiret paket yok mafya arabası bir dünya şekiller aldı. Herkesin altında duruyor. SuperB.
Porsche 911 GT3 RS Hectopat Katılım 5 Ocak 2021 Mesajlar 1.471 Makaleler 2 Çözümler 6 Yer Nürburgring 6 Temmuz 2023 #6 İki aracı da tercih etmezdim. Superb bana çok kaba geliyor, Passat zaten ülkemizde balonlaştırılmış bir araç. D segmentinde bir ton alternatif var. Peugeot 508, Renault Talisman, Opel Insignia gibi.
İki aracı da tercih etmezdim. Superb bana çok kaba geliyor, Passat zaten ülkemizde balonlaştırılmış bir araç. D segmentinde bir ton alternatif var. Peugeot 508, Renault Talisman, Opel Insignia gibi.
kaganaltug Hectopat Katılım 4 Kasım 2021 Mesajlar 608 Makaleler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Temmuz 2023 #7 For East Troop dedi: Merhaba. D segmentinin en geniş 2 arabası, VW Passat ve Skoda Superb. Siz alacak olsanız tercihiniz hangisinden yana olurdu? Genişletmek için tıkla... Açıkçası Passat'a karşı bir ön yargım var. SuperB bana daha konforlu geliyor.
For East Troop dedi: Merhaba. D segmentinin en geniş 2 arabası, VW Passat ve Skoda Superb. Siz alacak olsanız tercihiniz hangisinden yana olurdu? Genişletmek için tıkla... Açıkçası Passat'a karşı bir ön yargım var. SuperB bana daha konforlu geliyor.
Yukapian Kilopat Katılım 10 Aralık 2020 Mesajlar 3.810 Makaleler 3 Çözümler 59 6 Temmuz 2023 #8 For East Troop dedi: Merhaba. D segmentinin en geniş 2 arabası, VW Passat ve Skoda SuperB. Siz alacak olsanız tercihiniz hangisinden yana olurdu? Genişletmek için tıkla... Zamanında SuperB kullanmıştık. Gerek bagaj boyutu olsun gerek konforu olsun kesinlikle Passat'tan daha iyi.
For East Troop dedi: Merhaba. D segmentinin en geniş 2 arabası, VW Passat ve Skoda SuperB. Siz alacak olsanız tercihiniz hangisinden yana olurdu? Genişletmek için tıkla... Zamanında SuperB kullanmıştık. Gerek bagaj boyutu olsun gerek konforu olsun kesinlikle Passat'tan daha iyi.
For East Troop Hectopat Katılım 17 Aralık 2020 Mesajlar 1.292 Makaleler 1 Çözümler 1 Yer Kayseri 6 Temmuz 2023 #9 Yukapian dedi: Zamanında SuperB kullanmıştık. Gerek bagaj boyutu olsun gerek konforu olsun kesinlikle Passat'tan daha iyi. Genişletmek için tıkla... Superb bagaj olarak en büyük farkı koyuyor zaten, camla beraber açılması genişliği getiriyor.
Yukapian dedi: Zamanında SuperB kullanmıştık. Gerek bagaj boyutu olsun gerek konforu olsun kesinlikle Passat'tan daha iyi. Genişletmek için tıkla... Superb bagaj olarak en büyük farkı koyuyor zaten, camla beraber açılması genişliği getiriyor.
Bonita Hectopat Katılım 13 Mart 2022 Mesajlar 1.379 Makaleler 1 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Temmuz 2023 #10 DSG arızalanınca ağlamak yok ama.