Skolyoz derecesi nasıl anlaşılır?

aestacixsx

Femtopat
Daha fazla  
Son düzenleyen: Moderatör:
ChatGPT'ye sorabilirsiniz. Yaklaşık cevabı verir.

Hocam size zahmet olmayacaksa eğer çok mantıklıymış. Bugün ki hakkım bitti siz bakabilir misiniz? Çok minnettar olurum.

Hocam skolyoz bende de vardı ama öyle korse derecesinde değildi fizik tedavide bayağı düzeldi ama sizinkinin derecesi o kadar fazla değil gibi gözükmüyor.

Hocam skolyoz bende de vardı ama öyle korse derecesinde değildi fizik tedavide bayağı düzeldi ama sizinkinin derecesi o kadar fazla değil gibi gözükmüyor.

Hocam bilmiyorum. Çok uzuldum gerçekten itiraza her türlü kalacağım ama mental olarak çok yoruldum çok uğraştirici kaldigima değse her seyi yapmaya hazirim 1 ay gibi kisa bir surem var egzersiz falan tavsiye eder misin? Sence ne yapmaliyim? 18 yasindayim.

Adamsın ben de ablamın telefonundan girdim şimdi eve geldi geçen seneki 3 derecelik skolyozumla bu senekini cobb acisi ile olcturecegim bakalim ne diyecek.

Hocam 1 ay da imkanı yok ben 5 ay gitmiştim ama tedaviyi bıraktım %80 falan anca bitmişti isterseniz bir fizik tedaviye gidin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…