gslaufh05 Hectopat Katılım 2 Haziran 2021 Mesajlar 18 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Şubat 2025 #1 Açılar kaç derece bilen biri yardımcı olabilir mi? 2 doktora gittim ikisi de söylemedi. @450909
erenspurs Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Temmuz 2018 Mesajlar 3.480 Çözümler 23 Yer Tottenham 10 Şubat 2025 #2 15-18 civarı falan olduğunu düşünüyorum. 12 derece skolyoz olan bir tanıdığım var onunki bu kadar çok eğri değildi sizinki baya fazla gibi 12'ye göre. Artı 0 Eksi
15-18 civarı falan olduğunu düşünüyorum. 12 derece skolyoz olan bir tanıdığım var onunki bu kadar çok eğri değildi sizinki baya fazla gibi 12'ye göre.
KS KS gslaufh05 Hectopat Katılım 2 Haziran 2021 Mesajlar 18 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Şubat 2025 #3 Valla doktora gidiyorum biri şöyle de böyle de bir şeyler diyor öbürü söyleyemem diyor çok fazla var diyor anlamadım o yüzden açıyı erenspurs dedi: 15-18 civarı falan olduğunu düşünüyorum. 12 derece skolyoz olan bir tanıdığım var onunki bu kadar çok eğri değildi sizinki baya fazla gibi 12'ye göre. Genişletmek için tıkla... Artı 0 Eksi
Valla doktora gidiyorum biri şöyle de böyle de bir şeyler diyor öbürü söyleyemem diyor çok fazla var diyor anlamadım o yüzden açıyı erenspurs dedi: 15-18 civarı falan olduğunu düşünüyorum. 12 derece skolyoz olan bir tanıdığım var onunki bu kadar çok eğri değildi sizinki baya fazla gibi 12'ye göre. Genişletmek için tıkla...
erenspurs Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Temmuz 2018 Mesajlar 3.480 Çözümler 23 Yer Tottenham 10 Şubat 2025 #4 gslaufh05 dedi: Valla doktora gidiyorum biri şöyle de böyle de bir şeyler diyor öbürü söyleyemem diyor çok fazla var diyor anlamadım o yüzden açıyı Genişletmek için tıkla... İnternetten skolyoz örnek fotoğraflarına bakabilirsiniz. Dereceleri ile birlikte koyulan oldukça fazla fotoğraf var. Sizinki de 20'ye yakın bir civarda gibi duruyor. Artı 0 Eksi
gslaufh05 dedi: Valla doktora gidiyorum biri şöyle de böyle de bir şeyler diyor öbürü söyleyemem diyor çok fazla var diyor anlamadım o yüzden açıyı Genişletmek için tıkla... İnternetten skolyoz örnek fotoğraflarına bakabilirsiniz. Dereceleri ile birlikte koyulan oldukça fazla fotoğraf var. Sizinki de 20'ye yakın bir civarda gibi duruyor.