Skolyoz sıfırlanır mı?

Hocam şu an kaç derecedesiniz, herhangi bir gelişme oldu mu?

Hocam benim 14 günlük bir fizyoterapist sürecim oldu. Tekrardan randevu alacağım. Daha henüz tekrardan röntgen çektirmedim. Baktığım zaman yazarım buraya.

Hocam polislik hedefim var 10 derece sınır sizin önerdiğiniz bir fiziksel tıp hastanesi var mı?

Hocam ben Bahçelievler'deki fizik tedavi ve rehabilitasyon eğitim ve araştırma hastanesine gittim. Benimle ilgilenen doktor gayet iyiydi. Memnun kaldım ve tekrardan randevu alacağım. Size de orayı önerebilirim. Bu arada dereceniz 12 ve 10 derecenin altına rahatlıkla düşeceğine inanıyorum. Bir an önce randevu alın harekete geçin.

Hocam tek derdim bu olsaydı. Sizinki bayağı düşükmüş tedaviyle düzelebilirsin benimki %62 dereceye geldi bakalım yüksek ihtimal amilyat olurum erken fark etmen iyi olmuş.

Hocam tek derdim bu olsaydı. Sizinki bayağı düşükmüş tedaviyle düzelebilirsin benimki %62 dereceye geldi bakalım yüksek ihtimal amilyat olurum erken fark etmen iyi olmuş.

İnsanın hayalleri olunca o derece fazla geliyor insana.

Son tedavi yolunu deniyorum hocam eğer olmazsa amilyat olacağım ona da zor sıra veriyorlar herkes yapamıyor çünkü bu amilyatı.
Umarım her şey senin için yolunda gider. Hava harp mı istiyordun ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…