Melocet Kilopat Katılım 23 Aralık 2018 Mesajlar 36 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Seattle, Washington 10 Aralık 2019 #1 Skrille kimlik gönderdim. 18 yaşından büyük değilim. Gönderdiğim kimlikten hesabım askıya alınır mı?
Çözüm Melocet 15 Şubat 2021 Moderasyon Ekibi dedi: @Melocet Çözümü belirtin. Genişletmek için tıkla... Yeni hesap oluşturdum yaş sorununa düşmeden hemen işimi halledip hesabı kapattım.
Moderasyon Ekibi dedi: @Melocet Çözümü belirtin. Genişletmek için tıkla... Yeni hesap oluşturdum yaş sorununa düşmeden hemen işimi halledip hesabı kapattım.
reptile Zettapat Katkıda Bulunan 1000'e Doğru Çözüme Giden Yol CozulmemisSorun.dll Bulunamadı Hata Tanımayan Katılım 13 Kasım 2018 Mesajlar 20.477 Çözümler 775 11 Aralık 2019 #2 Kullanım şartlarında en az 18 yaşında olmanız gerektiği belirtiliyor. 18 yaşından küçükseniz hesabınız askıya alınabilir. Artı 0 Eksi
Kullanım şartlarında en az 18 yaşında olmanız gerektiği belirtiliyor. 18 yaşından küçükseniz hesabınız askıya alınabilir.
KS KS Melocet Kilopat Katılım 23 Aralık 2018 Mesajlar 36 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Seattle, Washington 29 Aralık 2019 #3 reptile dedi: Kullanım şartlarında en az 18 yaşında olmanız gerektiği belirtiliyor. 18 yaşından küçükseniz hesabınız askıya alınabilir. Genişletmek için tıkla... Ki alındı bile, ama sorunu çözdüm. Artı 0 Eksi
reptile dedi: Kullanım şartlarında en az 18 yaşında olmanız gerektiği belirtiliyor. 18 yaşından küçükseniz hesabınız askıya alınabilir. Genişletmek için tıkla... Ki alındı bile, ama sorunu çözdüm.
pvpstrike54 Centipat Katılım 20 Ocak 2020 Mesajlar 1 20 Ocak 2020 #4 Bende senin yaptığın hatayı yaptım. Sorunu nasıl çözdün söyler misin? Melocet dedi: Ki alındı bile, ama sorunu çözdüm. Genişletmek için tıkla... Artı 0 Eksi
Bende senin yaptığın hatayı yaptım. Sorunu nasıl çözdün söyler misin? Melocet dedi: Ki alındı bile, ama sorunu çözdüm. Genişletmek için tıkla...
KS KS Melocet Kilopat Katılım 23 Aralık 2018 Mesajlar 36 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Seattle, Washington 15 Şubat 2021 #6 Moderasyon Ekibi dedi: @Melocet Çözümü belirtin. Genişletmek için tıkla... Yeni hesap oluşturdum yaş sorununa düşmeden hemen işimi halledip hesabı kapattım. Artı 0 Eksi Çözüm
Moderasyon Ekibi dedi: @Melocet Çözümü belirtin. Genişletmek için tıkla... Yeni hesap oluşturdum yaş sorununa düşmeden hemen işimi halledip hesabı kapattım.