Skrillex eskisi gibi mi?

Daha fazla  
Meslek
Journalist
Bundan 10 sene önce deliler gibi dinlediğim, konserinde en önden izleme fırsatına eriştiğim Skrillex sizce eskisi gibi mi? İnsanların kapı gıcırtısı zannettiği Dubstep türünün babalarından birisi sanki son senelerde trap ve rap müziğe ağırlık verdi. Düşünceleriniz neler?

Bence eskisi gibi değil, müzik prodükörleri uzun yıllar geçince eski performanslarını kaybediyor. Panda eyes de eskisi gibi müzik yapamıyor. Artık yeni prodükörleri dinliyorum ve skrillex den çok daha hoş geliyor. Teminite, evilwave, 16 yaşındaki xplosn , eleps, geoxor favorilerim, hepsi çok genç insanlar (teminite hariç). Ve evet insanlar için kapı gıcırtısı gibi geliyor ama turkiyede bu durum dahada vahim. 18 yaşımdayım ilk kez bir türkce müziğe aşık oldum, Türkiyedeki tek türkçe dubstep olan bu parçayı belki seversin 2. Drop ruhuna dokunabilir
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Son düzenleme:
Hocam valla acayip güzelmiş. Bayıldım şarkıya. Hem önerin hem düşüncelerin için teşekkür ederim.

Eski şarkıların ritimleri aklıma kazınırdı.
Şarkının girişinden tut kaçıncı saniyede yükseldiğini bile hatırlarım. Ama şimdi yok

Bu arada şarkı gerçekten güzelmiş bana eski Devil May Cry, castlevania oyunlarının atmosferlerini hatırlattı.

Ben hala eski şarkılarının her anını ezbere biliyorum. Ama aynı hazzı yeni şarkılarında alamıyorum bir türlü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…