Škriniar'ın verilmeyen faulü

Yıllarca siz bunu yaptınız sorun yoktu, şimdi ne değişti :D

Yıllardır puan farkı açıkken sesiniz çıkmıyor, hemen arkanızdayken hemen medya lobisini devreye alıyorsunuz. Güzel taktik.

Bu pozisyona ne diyorsun? Sesini çıkardığın bir yazıyı paylaşır mısın?
osimhen.jpg

Yıllardır puan farkı açıkken sesiniz çıkmıyor, hemen arkanızdayken hemen medya lobisini devreye alıyorsunuz. Güzel taktik.

Eki Görüntüle 2614375
1764617537157.png

Bunu savun kanka.

Türkiye ligi hiçbir zaman gelişmiyor 2 senedir TR takımı tutmuyordum bugün bir açayım dedim zevkine izlememe nedenimi tekrardan anladım şirk gibi lig.

Eki Görüntüle 2614375

Şu mağdur rollerinizden bir çıksanız mı sizde aynı şeyin lacivertisiniz sonuçta tek şike yapmayan takım varsa o da Beşiktaşımdır.

IMG_2516.jpeg

Son düzenleme:

Eki Görüntüle 2614375
Djiku'nun Emirhan'ı boğazladığı pozisyon hakkında da yorum bekleriz. %100 kırmızı kartı inkar etmek de size yakışırdı gerçi. Tabii zorunuza gidiyordur; Türkiye'nin en büyük takımının tonla eksikle kendi evinde seni 90+5'e kadar mağlup ediyorken hatadan gol atarak beraberliğe sevinmek.

Şu mağdur rollerinizden bir çıksanız mı sizde aynı şeyin lacivertisiniz tek şike yapmayan takım varsa o da beşiktaşımdır.

Eki Görüntüle 2614390
Adama ben hiç bir takımı savunmadığımı kendi takımım olsa da yanlış olduğunu savunduğumu ve eski mesajlarımdan bulabileceğini söylüyorum bana zeka geriliğin var diyor. Kimlere laf anlatıyoruz.

Djiku'nun Emirhan'ı boğazladığı pozisyon hakkında da yorum bekleriz. %100 kırmızı kartı inkar etmek de size yakışırdı gerçi. Tabii zorunuza gidiyordur; Türkiye'nin en büyük takımının tonla eksikle kendi evinde seni 90+5'e kadar mağlup ediyorken hatadan gol atarak beraberliğe sevinmek.
1764617815072.png

Buna kart çıkmadı.

Adama ben hiçbir takımı savunmadığımı kendi takımım olsa da yanlış olduğunu savunduğumu ve eski mesajlarımdan bulabileceğini söylüyorum bana zeka geriliğin var diyor. Kimlere laf anlatıyoruz.
Bizim hakkımız demişsin agacım ne demek ben hiçbir takımı savunmuyorum ? Dediklerini de dememişsin ayrıca silindi herhalde mesajın.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı