SKSE64 Epic Games üzerinde çalışıyor mu?

Makaleler
7
Yer
Fake Japanese
Merhaba dostlar bildiğiniz üzere Epic Games indirimleri devam ediyor. Skyrim Gamepass üzerinden modlanamadığı için(kısmen) Epic Games üzerinden almaya karar verdim ama SKSE64 çalışıyor mu emin değilim. İnternet üzerinde bu konu hakkında yazılmış bir bilgi bulunmamakta. Skyrim'i satın alıp SKSE64 kurmuş biri var mı?

Epic üzerinden skse çalıştırmanın bir yolu var mı?

Bende bunu bayağı araştırdım ama bulamadım maalesef bulan varsa umarım haber verirler.

Epic üzerinden skse çalıştırmanın bir yolu var mı?

Valla ben bulamadım siz bulabilirseniz bana da haber verirsiniz umarım.

Ben görmedim dostum kuramıyorum ürün bende de var ama skse64 kuramıyorum.

Son düzenleme:
O kadar saçma ki parasını ödeyip ürünü satın alıyorsun ama mod yapmak istediğin de buna engel oluyorlar saçmalık sadece.

Evet çok saçma bir şey ancak bu sorun Epic Games'te değil Skse'nin yapımcısında adamlar üşengeçlikten Epic Games için bir sürüm yapmıyorlar ve eğer böyle devam ederlerse Epic Games'ten Skyrim alan herkes parasını boşa harcamış olacak.

O kadar saçma ki parasını ödeyip ürünü satın alıyorsun ama mod yapmak istediğin de buna engel oluyorlar saçmalık sadece.

Oyunu bir de korsan indirip denemek lazım belki o zaman olur sonuçta parasını verdik.

Güvenli bir korsan indirme yeri biliyorsan benimle iletişime geçmeni isterim.

Güvenli bir korsan indirme yeri biliyorsan benimle iletişime geçmeni isterim.

Kesinlikle güvenli diyemem ama oyunindir VIP'ten birçok kez oyun indirdim ve bir sorun olmadı ama sen oyunu indirdikten sonra Kaspersky veya güvendiğin bir virüs programı ile virüs taraması yapıp eğer ki virüs olursa temizleyebilirsin.

Dostum sana sana tavsiyem o sitelerden kesinlikle indirmemen onlar virüslü hep daha güvenli siteler vardı girlfit miydi neydi öyle bir seylerdi sanırım tam bilmiyorum onlara baksan daha iyi senin girdiğin siteler uzun vadede PC'yi rahatsız eder bayağı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…