Baltam Sivri Hectopat Katılım 9 Nisan 2021 Mesajlar 910 29 Ekim 2022 #1 Sizce nasıl görünümü? 850RP var nasıl değerlendireyim?
5 582705 Centipat Katılım 10 Eylül 2022 Mesajlar 702 29 Ekim 2022 #2 Baltam Sivri dedi: Sizce nasıl görünümü? 850RP var nasıl değerlendireyim? Genişletmek için tıkla... O köstüm çok kötü bence. Şok bıçaklı olabilir yoksa eğer.
Baltam Sivri dedi: Sizce nasıl görünümü? 850RP var nasıl değerlendireyim? Genişletmek için tıkla... O köstüm çok kötü bence. Şok bıçaklı olabilir yoksa eğer.
S Squiet Kilopat Katılım 27 Mayıs 2019 Mesajlar 137 Çözümler 2 29 Ekim 2022 #3 şahsen en beğenmediğim zed kostümü skt t1, şok bıçaklı zed'i çok beğeniyorum
Yeyil Kilopat Katılım 12 Mayıs 2021 Mesajlar 6.935 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ekim 2022 #4 Skt T1 serisi çöp gidip kutu alın onun yerine daha iyi(ya da gunluk RP indirimiyle guzel kostum dusmesini bekleyin)
Skt T1 serisi çöp gidip kutu alın onun yerine daha iyi(ya da gunluk RP indirimiyle guzel kostum dusmesini bekleyin)
5 582705 Centipat Katılım 10 Eylül 2022 Mesajlar 702 29 Ekim 2022 #5 Yeyil dedi: Skt T1 serisi çöp gidip kutu alın onun yerine daha iyi(ya da gunluk RP indirimiyle guzel kostum dusmesini bekleyin) Genişletmek için tıkla... SKT T1 Elise zamanına göre çok güzel köstüm ama güncel olarak kötü.
Yeyil dedi: Skt T1 serisi çöp gidip kutu alın onun yerine daha iyi(ya da gunluk RP indirimiyle guzel kostum dusmesini bekleyin) Genişletmek için tıkla... SKT T1 Elise zamanına göre çok güzel köstüm ama güncel olarak kötü.
Baltam Sivri Hectopat Katılım 9 Nisan 2021 Mesajlar 910 29 Ekim 2022 #6 582705 dedi: O köstüm çok kötü bence. Şok bıçaklı olabilir yoksa eğer. Genişletmek için tıkla... Squiet dedi: Şahsen en beğenmediğim Zed kostümü skt t1, şok bıçaklı Zed'i çok beğeniyorum Genişletmek için tıkla... Yeyil dedi: Skt T1 serisi çöp gidip kutu alın onun yerine daha iyi(ya da gunluk RP indirimiyle guzel kostum dusmesini bekleyin) Genişletmek için tıkla... Tavsiyeleriniz için teşekkürler. En iyisi indirim beklemek.
582705 dedi: O köstüm çok kötü bence. Şok bıçaklı olabilir yoksa eğer. Genişletmek için tıkla... Squiet dedi: Şahsen en beğenmediğim Zed kostümü skt t1, şok bıçaklı Zed'i çok beğeniyorum Genişletmek için tıkla... Yeyil dedi: Skt T1 serisi çöp gidip kutu alın onun yerine daha iyi(ya da gunluk RP indirimiyle guzel kostum dusmesini bekleyin) Genişletmek için tıkla... Tavsiyeleriniz için teşekkürler. En iyisi indirim beklemek.
5 582705 Centipat Katılım 10 Eylül 2022 Mesajlar 702 29 Ekim 2022 #7 Baltam Sivri dedi: Sizce nasıl görünümü? 850RP var nasıl değerlendireyim? Genişletmek için tıkla... Gelecek yamada çok güzel zed köstümü gelecek bekle biraz üstüne ekleyeceksen eğer rpnin.
Baltam Sivri dedi: Sizce nasıl görünümü? 850RP var nasıl değerlendireyim? Genişletmek için tıkla... Gelecek yamada çok güzel zed köstümü gelecek bekle biraz üstüne ekleyeceksen eğer rpnin.
Yeyil Kilopat Katılım 12 Mayıs 2021 Mesajlar 6.935 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ekim 2022 #8 582705 dedi: SKT T1 Elise zamanına göre çok güzel köstüm ama güncel olarak kötü. Genişletmek için tıkla... Hiçbirini sevemedim maalesef elise vardi permali hesabimda ancak pek guzel gelmedi gozume o zamanda simdide gelmiyor tavsiyem suan etkinlik kutularindan iyi seyler cikiyor onu almali konu sahibi
582705 dedi: SKT T1 Elise zamanına göre çok güzel köstüm ama güncel olarak kötü. Genişletmek için tıkla... Hiçbirini sevemedim maalesef elise vardi permali hesabimda ancak pek guzel gelmedi gozume o zamanda simdide gelmiyor tavsiyem suan etkinlik kutularindan iyi seyler cikiyor onu almali konu sahibi
irsuya Kilopat Katılım 3 Ocak 2022 Mesajlar 5.552 Makaleler 2 Çözümler 44 Yer Mersin Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ekim 2022 #9 Şokbıçaklı oyunun en iyi kostumü bence, o olsaydı değerdi ama bu kostüme 400 RP'nin bile değmeyeceğini düşünüyorum.
Şokbıçaklı oyunun en iyi kostumü bence, o olsaydı değerdi ama bu kostüme 400 RP'nin bile değmeyeceğini düşünüyorum.
Aeronight Megapat Zamanın Tanığı Katılım 1 Ağustos 2018 Mesajlar 4.596 Makaleler 6 Çözümler 75 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ekim 2022 #10 Baltam Sivri dedi: Sizce nasıl görünümü? 850RP var nasıl değerlendireyim? Genişletmek için tıkla... Bir 200 rp daha çekip Shockblade Zed al bence.
Baltam Sivri dedi: Sizce nasıl görünümü? 850RP var nasıl değerlendireyim? Genişletmek için tıkla... Bir 200 rp daha çekip Shockblade Zed al bence.