R recepEmirhan Hectopat Katılım 18 Temmuz 2020 Mesajlar 493 Çözümler 1 22 Aralık 2020 #1 Bu markanın tasarımları çok hoş ama ses kalitesi hakkında internette bir yorum göremedim. Sizce fiyatına göre ideal ses ve malzeme kalitesi sunar mı?
Bu markanın tasarımları çok hoş ama ses kalitesi hakkında internette bir yorum göremedim. Sizce fiyatına göre ideal ses ve malzeme kalitesi sunar mı?
poorfredo Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 1 Eylül 2020 Mesajlar 2.667 Makaleler 1 Çözümler 12 22 Aralık 2020 #2 Bende var ses kalitesi güzel. Oyun için de ses kasılıyor ancak günlük kullanım için kullanıyorum. Mor rengi var bende ve güzel. Şarjı 24 saat gidiyor. Artı 0 Eksi
Bende var ses kalitesi güzel. Oyun için de ses kasılıyor ancak günlük kullanım için kullanıyorum. Mor rengi var bende ve güzel. Şarjı 24 saat gidiyor.
Esperoja Megapat Zamanın Tanığı Katılım 17 Haziran 2018 Mesajlar 6.693 Makaleler 34 Çözümler 30 Yer İstanbul 22 Aralık 2020 #3 Skullcandy kulaklıkların aynı fiyattaki rakiplerine göre daha zayıf, dayanıksız olduğunu ve bass seslerine odaklı olduğu söyleniyor yani bassları güzel vermeye odaklanmış. Artı 0 Eksi
Skullcandy kulaklıkların aynı fiyattaki rakiplerine göre daha zayıf, dayanıksız olduğunu ve bass seslerine odaklı olduğu söyleniyor yani bassları güzel vermeye odaklanmış.
KS KS R recepEmirhan Hectopat Katılım 18 Temmuz 2020 Mesajlar 493 Çözümler 1 22 Aralık 2020 #4 poorfredo dedi: Bende var ses kalitesi güzel. Oyun için de ses kasılıyor ancak günlük kullanım için kullanıyorum. Mor rengi var bende ve güzel. Şarjı 24 saat gidiyor. Genişletmek için tıkla... Hangi modeli kullanıyorsunuz? Artı 0 Eksi
poorfredo dedi: Bende var ses kalitesi güzel. Oyun için de ses kasılıyor ancak günlük kullanım için kullanıyorum. Mor rengi var bende ve güzel. Şarjı 24 saat gidiyor. Genişletmek için tıkla... Hangi modeli kullanıyorsunuz?
poorfredo Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 1 Eylül 2020 Mesajlar 2.667 Makaleler 1 Çözümler 12 22 Aralık 2020 #5 recepEmirhan dedi: Hangi modeli kullanıyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Cassette ve Riff kablosuz. Artı 0 Eksi
recepEmirhan dedi: Hangi modeli kullanıyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Cassette ve Riff kablosuz.