Skullcandy Crusher vs Soundpeats Space Pro vs Soundpeats Engine 4 vs Ttec Airbeat Duo

Daha fazla  
Cevaplarınız için şimdiden çok teşekkür ederim.
Skullcandy crusher ( düz model) vs Soundpeats space Pro.
Sorum şu acaba bu iki hangi kulaklıktan hangisi bass ve ses yüksekliği açısından daha güçlüdür ve daha iyidir aralarında çok fark var mı?
Bir de Soundpeats Engine 4 vs ttec airbeat Duo.
Bu iki hangi kulaklıktan hangisi bass ve ses yüksekliği açısından daha güçlüdür ve daha iyidir aralarında çok fark var mı?
İkisi de çift sürücülü Soundpeats Engine 4'te 10mm woofer + 6mm tweeter var.
Ttec airbeat Duo'da 6mm woofer + 6mm tweeter var.

Bende skullcandy crusher anc modeli var, bass'ı slider ile kulaklık üzerinden ayarlayabildiğin model. Bass performansı efsane. Diğerlerini denemedim tabi onlarla karşılaştırma yapamam.

Bende skullcandy crusher anc modeli var, bass'ı slider ile kulaklık üzerinden ayarlayabildiğin model. Bass performansı efsane. Diğerlerini denemedim tabi onlarla karşılaştırma yapamam.
Hocam cevap için çok teşekkür ederim. Bende bi ihtimal bunları kullanma imkanı olanlar varsa onların görüşlerini öğrenmek için bi konu açtım. Kulaklıkların hepsi de ayrı ayrı çok övülüyor fakat Soundpeats engine 4'ün pek kullanıcısı yok gibi olan yorumlarda çok memnun olanlarda var sesi çok güzel fakat çok kronik sorunları var uzak durun diyenlerde var. Bakalım başka yorumlar, tavsiyeler gelecekmi.

hocam birde crusher'da kablolu kullandığınızda bass kaydırıcı özelliğini kullanabiliyormusunuz yoksa kabloluda iptal mi oluyor bass arttıran kaydırıcı.

Kablo ile bağlanınca kulaklığı açmıyorsun bilei kapalı konumdayken ses alıyorsun. Böylece varsa anc ve bass avantajlarından yararlanamıyorsun.

Kablo ile bağlanınca kulaklığı açmıyorsun bilei kapalı konumdayken ses alıyorsun. Böylece varsa anc ve bass avantajlarından yararlanamıyorsun.
Hocam çok teşekkür ederim cevap için. Ama ne saçma sapan bi iş yahu insanların keyiflerini bile sınırlıyorlar. Sana ne arkadaş ister o güçlü bass ı duymak için ister kablolu kullanırım ister kablosuz.

Hocam Soundpeats Space Pro modelini düşünüyorum siz hangisini ald

Hocam Soundpeats Space Pro modelini düşünüyorum siz hangisini aldınız?
Hocam Anker q10 aldım yorumlara bakıp, bass'ı şöyle çok güçlü, q30 bile daha güzel falan bir sürü övünç'ten sonra bi 2.el alim dedim dedim sonuç 5 dakika sonra kulaklığı kapatıp hemen sonra iade ettim. Bana bass lazımdı q10 da o şekilde baya övülmüştü sonucu yazdım. size tavsiyem denemeden almayın hem zaman hem de para kaybı. ses öyle göreceli bişey ki herkesin beğenisi, zevki çoook farklı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…