Skullcandy dime 3 true Wireless alınır mı?

pispushy

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba, 1K bütçem mevcut ve kasım indirimleri ile bu kulaklık modeli tam 1K'ya inmiş kendi Türkiye sitesinde sizce alınır mı? Kullanıcı yorumu bulamadım buradan sormak istedim kullanan arkadaşlar var mı bundan diye. Bundan önce soundpeast T3 modelini kullanıyordum çok memnundum.

Kulaklıkta ANC özelliği yok eski kulaklığınızda varmış 200 tl daha verip Galaxy Buds Fe bakabilirsiniz ANC ve Ortam sesi mevcut

Kulaklıklar aktif gürültü engelleme özelliği sunmuyor, ancak ortam mikrofonlarına sahipler. Stay Aware modu oldukça iyi çalışıyor, çevrenizi daha yüksek frekanslara hafif bir vurgu yaparak net bir şekilde sunuyor. Ses mikrofon dizisi de fiyatına göre iyi çalışıyor.

PC Mag'de ANC olmadığı Ortam Sesi olduğu yazıyor

Kulaklıklar aktif gürültü engelleme özelliği sunmuyor, ancak ortam mikrofonlarına sahipler. Stay aware modu oldukça iyi çalışıyor, çevrenizi daha yüksek frekanslara hafif bir vurgu yaparak net bir şekilde sunuyor. Ses mikrofon dizisi de fiyatına göre iyi çalışıyor.

PC MAG'de ANC olmadığı ortam sesi olduğu yazıyor.

Usta peki bütçemi artırıp sence Jabra Elite 3 almalı mıyım karşıma o çıktı ve hoşuma gitti düşünceniz nedir?

Usta peki bütçemi artırıp sence Jabra Elite 4 alınır mı? Karşıma o çıktı ve hoşuma gitti düşünceniz nedir?

Ya da 1500 1800 bandında önerebileceğiniz ANC özellikli bir kulaklık mevcutmu.

Son düzenleme:
Usta peki bütçemi artırıp sence Jabra Elite 3 alınır mı? Karşıma o çıktı ve hoşuma gitti düşünceniz nedir?

Ya da 1500 1800 bandında önerebileceğiniz ANC özellikli bir kulaklık mevcutmu.

Dediğim gibi Galaxy Buds FE fiyatına göre çok iyi özelliklere sahip kullandığım için biliyorum Jabra'ların ses kalitesi genelde iyi oluyor ama denemediğimden pek bilmiyorum
Jabra 3 alıcağın parayla Galaxy Buds FE daha mantıklı Jabra alacaksan 4 al bence
Ya da Galaxy Buds 2 alabilirsin oda hemen hemen benzer ANC ve Ortam sesi yönünden FE ye

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı