Skullcandy Riff 2 Alınır Mı?

Erdemuz Doğan

Centipat
Daha fazla  
Merhabalar, 2 bin gibi bir bütçem var ve Skullcandy Riff 2 almayı düşünüyorum. (Skullcandy Riff 2 Kablosuz Kulak Üstü Kulaklık) Sizce alınır mı bu fiyata? Araştırdığım kadarıyla özellikle yurt dışında popüler bir marka olmasına rağmen Türkiye'de herhangi bir arızasında garanti sürecinin hiç sağlıklı geçmediğinin ve kusurlu malın elinde kaldığına dair birçok yorum gördüm. Ben mağazasına gidip almayı planlıyorum. Sizin bu konuda görüşleriniz nedir?

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam selamlar, aldınız mı ? Ya da başka bir şey aldıysanız ne aldınız, yorumlarınız neler paylaşabilir misiniz ?

Hocam selamlar, aldınız mı? Ya da başka bir şey aldıysanız ne aldınız, yorumlarınız neler paylaşabilir misiniz?

Hocam aldım kulaklığı, gidip bayisinden aldım ve garanti vs. şeylerini konuştum olumsuz yorumlar nedeniyle, hijyen sebebiyle iade almıyorlar fakat 2 sene garanti veriyorlar. Ses konusunda sesi çok çok temiz veriyor, bassları müthis, 1800TL'ye alabileceğim en iyi kulaklığı aldığımı düşünüyorum. JBL 520 BT ile karşılaştırdığım da da ses kalitesi ve ses üstünlüğü olarak riff 2 çok önde. Tek sorunu sporda vs. kullandığım zaman ortalama 2-3 saat kulağımda kalıyor ve bu yüzden o noktalı sünger derisi kulağımda kısa süreli iz bırakıyor onun dışında olumsuz yönünü görmedim, ayrıca kulaklık uygulaması ile kendi ekolayzerını yapabiliyorsunuz ki bu da ses kalitesini bayağı değiştiriyor. Kusura bakma biraz uzun oldu ama deneyimlerim şimdilik bunlar.

Hocam aldım kulaklığı, gidip bayisinden aldım ve garanti vs. şeylerini konuştum olumsuz yorumlar nedeniyle, hijyen sebebiyle iade almıyorlar fakat 2 sene garanti veriyorlar. Ses konusunda sesi çok çok temiz veriyor, bassları müthis, 1800TL'ye alabileceğim en iyi kulaklığı aldığımı düşünüyorum. JBL 520 BT ile karşılaştırdığım da da ses kalitesi ve ses üstünlüğü olarak riff 2 çok önde. Tek sorunu sporda vs. kullandığım zaman ortalama 2-3 saat kulağımda kalıyor ve bu yüzden o noktalı sünger derisi kulağımda kısa süreli iz bırakıyor onun dışında olumsuz yönünü görmedim, ayrıca kulaklık uygulaması ile kendi ekolayzerını yapabiliyorsunuz ki bu da ses kalitesini bayağı değiştiriyor. Kusura bakma biraz uzun oldu ama deneyimlerim şimdilik bunlar.
Estağfurullah hocam, vaktinizi aldım teşekkür ederim inceleme için. Ben de sanırım alacağım garanti işi biraz düşündürmüştü beni ses kalitesi iyiyse kaçmaz diye düşünüyorum. Teşekkürler tekrardan iyi forumlar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı