Skullcandy Smokin Buds TWS alınır mı?

adonis_exe

Centipat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
RX7700XT
Ryzen 5 7600
Asus Prime A-620 mk
16 gb corsair vengeance ram
MAD68 HE
ATK Blazing sky x1 pro max
Wraith İEM Sense pro
Odyssey G4 240 HZ 1 MS
AOC 24G4X 180 HZ 0.5 MS
Meslek
Stajyer Elektrikçi
Uzun süredir kulaklık arıyorum ve Skullcandy Smokin Buds TWS Hoşuma gitti. Namını da duydum, nasıldır alınır mı?

Yaklaşık 2.5-3 senedir kullanıyorum, sapasağlam duruyor yaşadığı kazaları saymazsak. Hala güzel çalıştığına inanamıyorum hatta.

Ses kalitesi beni memnun ediyor, metal müziklerde vesaire gayet güzel duyuyorum her şeyi.

ANC modu yok özel olarak, silikonlu olduğu için yalıtım sağlıyor sadece, uygulama desteği yok bence fazlasıyla büyük bir eksi. Almadan önce bilmiyordum ben bu durumu, sonradan öğrendim. Malzeme kalitesi kötü değil, ama iyi de değil bence tam ortada. Zaten %50 gibi bir miktarda geri dönüştürülmüş plastikten üretildiğini söylüyorlar. Bir de mikrofonu genel olarak iyi değil, hafif gürültülü ortamda ses duyulmayacak seviyeye geliyor, telefon görüşmeleri için kullanamıyorum o yüzden.

Kazalardan bahsedeyim, defalarca hem kutusunu hem de kulaklıklarını ortalama 1M yükseklikten düşürmüşümdür fakat sorun çıkmadı hala. Bir keresinde kulaklıklar takılıyken kutusunu düşürmüşüm cebimden, fark edip geri döndüğümde üstünden araba geçmiş olduğunu gördüm, kutusu bayağı deforme oldu düzgün kapanmıyor hafif çatlakları var, fakat buna rağmen hala şarj oluyor ve kulaklıklar yerlerine düzgünce oturuyor. Bir de sol kulaklığın içindeki bir kısım soyuldu fakat dinlemeye etkisini hissetmedim.

800TL gibi bir fiyata almıştım zamanında, şu an için önerebilirim ama yine de bir araştırın, ANC ve uygulama desteği olmaması büyük eksiler.

Başka sorunuz varsa cevaplamayı isterim.

Hangi kulaklığı önerirsiniz böyle 1500 tl bandına?

@adonis_exe
Amazon.com.tr farklı sitelerde indirim yakalayabilirseniz 1000 lira civarına düşüyor, yakın tarihte düşmüştü hatta. Bas ağırlıklı bir kulaklık onu belirtmemde fayda var, uygulaması oldukça başarılı diye okumuştum.

Anker Soundcore P40i Kulak İçi Bluetooth Kulaklık - Siyah - A3955 - Fiyatı, Yorumları Anker markası da fena değildir ses konusunda başarılı ürünleri var, yine de inceleme videolarını izleyin derim.

Amazon.com.tr bu model için de YouTube'da oldukça olumlu incelemeler vardı izlediğim kadarıyla, QCY markasının garantisini çok veremiyorum sadece. Çok memnun olan da var, 6 ay kullanımdan sonra ilk performansını alamayan, rastgele bir şekilde kulaklığı bozulan kullanıcılar da mevcut.

Konunun üzerinden oldukça geçmesine rağmen rahatsiz ediyorum ama birisi Galaxy Buds Core önerdi onlar nasıldır acaba.

@adonis_exe başarılı olduğunu duydum Buds FE modelinden daha iyi diyorlardı. Samsung cihazınız varsa daha güzel olur tam uyumlu çalışır.

iPhone 11 var üstüne nakit ekleyip yurt dışı S24 Ultra ile takaslamayı düşünüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…