T.di Centipat Katılım 16 Ocak 2024 Mesajlar 32 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ocak 2025 #1 1.18.2 sürümünde Skyblock sunucusunda adama bir mob farmı yaptım ama verim alamıyorum. Not: AFK kalmayı denedim ama işe yaramadı.
1.18.2 sürümünde Skyblock sunucusunda adama bir mob farmı yaptım ama verim alamıyorum. Not: AFK kalmayı denedim ama işe yaramadı.
B burakbcr Decapat Katılım 10 Haziran 2023 Mesajlar 412 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ocak 2025 #2 T.di dedi: 1.18.2 sürümünde Skyblock sunucusunda adama bir mob farmı yaptım ama verim alamıyorum. Not: AFK kalmayı denedim ama işe yaramadı. Genişletmek için tıkla... Sunucuda mob doğması kapalı olabilir. Ada ayarlarındanda kapatılmış olabilir.
T.di dedi: 1.18.2 sürümünde Skyblock sunucusunda adama bir mob farmı yaptım ama verim alamıyorum. Not: AFK kalmayı denedim ama işe yaramadı. Genişletmek için tıkla... Sunucuda mob doğması kapalı olabilir. Ada ayarlarındanda kapatılmış olabilir.
T.di Centipat Katılım 16 Ocak 2024 Mesajlar 32 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ocak 2025 #3 burakbcr dedi: Sunucuda mob doğması kapalı olabilir. Ada ayarlarındanda kapatılmış olabilir. Adamda bazı yerlerde moblar doğuyor ve ada ayarlarındada mob doğması açık. Genişletmek için tıkla... Adamda bazı yerlerde moblar doğuyor ve ada ayarlarındada mob doğması açık.
burakbcr dedi: Sunucuda mob doğması kapalı olabilir. Ada ayarlarındanda kapatılmış olabilir. Adamda bazı yerlerde moblar doğuyor ve ada ayarlarındada mob doğması açık. Genişletmek için tıkla... Adamda bazı yerlerde moblar doğuyor ve ada ayarlarındada mob doğması açık.