Ritualist Megapat Katılım 6 Aralık 2012 Mesajlar 529 Yer Antalya Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Ahşap üst yüzey işlemcisi 3 Mart 2014 #1 Ben sky driver kullanmak istemiyorum. Windows 8.1 kurarken bunu okumadan kabul edip yükledim. Bilgisayarımdan nasıl kaldırabilirim veya etkisizleştirebilirim? Son düzenleyen: Moderatör: 1 Nisan 2014
Ben sky driver kullanmak istemiyorum. Windows 8.1 kurarken bunu okumadan kabul edip yükledim. Bilgisayarımdan nasıl kaldırabilirim veya etkisizleştirebilirim?
F ferfeit Hectopat Katılım 12 Şubat 2014 Mesajlar 10 3 Mart 2014 #2 How to Disable SkyDrive Integration in Windows 8.1 bekli yardımcı olur.
Ritualist Megapat Katılım 6 Aralık 2012 Mesajlar 529 Yer Antalya Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Ahşap üst yüzey işlemcisi 3 Mart 2014 #3 ferfeit dedi: How to Disable SkyDrive Integration in Windows 8.1 bekli yardımcı olur. Genişletmek için tıkla... Çok uzun hikaye bu gece bu kafa ile bunu yapmam zor olur daha basit yolu yok mu bunun yahu ?
ferfeit dedi: How to Disable SkyDrive Integration in Windows 8.1 bekli yardımcı olur. Genişletmek için tıkla... Çok uzun hikaye bu gece bu kafa ile bunu yapmam zor olur daha basit yolu yok mu bunun yahu ?
F ferfeit Hectopat Katılım 12 Şubat 2014 Mesajlar 10 3 Mart 2014 #4 Olumlu yorumlar almış denemekte fayda var
Ritualist Megapat Katılım 6 Aralık 2012 Mesajlar 529 Yer Antalya Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Ahşap üst yüzey işlemcisi 3 Mart 2014 #5 ferfeit dedi: Olumlu yorumlar almış denemekte fayda var Genişletmek için tıkla... Teşekkür ettim. Artık yarın denerim alçak basınçtan başım acayip ağrıyor
ferfeit dedi: Olumlu yorumlar almış denemekte fayda var Genişletmek için tıkla... Teşekkür ettim. Artık yarın denerim alçak basınçtan başım acayip ağrıyor