TahaDev Hectopat Katılım 1 Haziran 2022 Mesajlar 125 13 Temmuz 2022 #1 Arkadaşlar merhaba ben Hypixel skyblock için bot kodlamak istiyorum. Skyhelper altyapısı gibi ama nasıl yapıldığını bilmiyorum oyunu nasıl bota taşıdıklarını bana yardımcı olabilecekler var mı? Sunucuları bu: Join the SkyHelper - Support Server Discord Server! The support server for the SkyHelper Discord bot | 11396 members discord.com
Arkadaşlar merhaba ben Hypixel skyblock için bot kodlamak istiyorum. Skyhelper altyapısı gibi ama nasıl yapıldığını bilmiyorum oyunu nasıl bota taşıdıklarını bana yardımcı olabilecekler var mı? Sunucuları bu: Join the SkyHelper - Support Server Discord Server! The support server for the SkyHelper Discord bot | 11396 members discord.com
Müco bey Hectopat Katılım 12 Temmuz 2022 Mesajlar 1.778 Makaleler 3 Çözümler 8 Yer Ankara, göksu 14 Temmuz 2022 #2 Anlamadım. Elinde altyapı var ve bunu mu kullanmak istiyorsun?
TahaDev Hectopat Katılım 1 Haziran 2022 Mesajlar 125 14 Temmuz 2022 #3 Müco bey dedi: Anlamadım. Elinde altyapı var ve bunu mu kullanmak istiyorsun? Genişletmek için tıkla... Kendim daha iyisini yapmak istiyorum. Ama nasıl yapacağımı bilmiyorum.
Müco bey dedi: Anlamadım. Elinde altyapı var ve bunu mu kullanmak istiyorsun? Genişletmek için tıkla... Kendim daha iyisini yapmak istiyorum. Ama nasıl yapacağımı bilmiyorum.