Skylake Düşük Bütçeli Sistem Tavsiyesi

BatuhanKarpuz

Hectopat
Daha fazla  
Anakart ve RAM fazla kaçmış onlardan kısıp ekran kartına basmanı öneririm.
Anakart:Msi B150M Bazooka
RAM:Kingston 8 GB DDR 4 2133 MHZ
Ekran Kartı:Sapphire r9 380
Bunları tercih etmelisin.

OC yapamayacağın bir islemciye OC anakart almak ne kadar mantıklı. Msi B150 Gaming M3 alabikirsin anakarti.

Ayrıca sistemini kesinlikle Frisby'e emanet etme. Zalman Z3 Plus bakabilirsin.

İ3 6100 gibi bir işlemciye B150M Bazooka veya M3 ana kart yeterli. Sizin gösterdiğiniz anakartları i5 ve i7 işlemcilerinde kullanıyorlar. Sistem oyun amaçlı ise ekran kartını alabildiğiniz kadar üst düzey bir ekran kartı almaya bakın. Siz tam bir bütçe söyleyin bize arkadaşlar ve benim tavsiyelerimle güzel bir sistem toplayalım istediğinizi seçersiniz.

İleriye dönük bir bilgisayar istiyorum o yüzden oc lu sistem kurdum ama geçici süreliğine 2 seneliğine veya 1 seneliğine i3 kullanıp daha sonra k lı versiyonlara geçmeyi düşündüm

2000 tl yi geçebilir ama 2000 den az güçlü ileriye dönük bir pc olursa hoş olur yani

İleriye yönelik hem de güçlü bir sistem anca bu şekilde yapabilirim. Ana karttan kıstım SSD koymadım ekran kartı olabilecek en iyi bu şekilde.

Eğer netten sipariş verebilirsen sinerjiden topladığım sistem daha iyi.

Dosya Ekleri

• 2180.png
    48,7 KB · Görüntüleme: 233
  • 2181.png
    85,4 KB · Görüntüleme: 241
Şöyle bişiler yapmaya çalıştım tutar 2.300 ü geçti sanırsam daha ucuzlatmam için ne yapmalıyım

Birde kendim vatana gidip toplattırıcam henüz yeniyim herhangi bir şeyi yanlış yapmaktan tedirginim

Dosya Ekleri

• image.png
    48 KB · Görüntüleme: 220
  • image.png
    46,5 KB · Görüntüleme: 208
İleri dönük olarak pc toplamak mantıksız olmuş. Ben sistem toplandığında 1 yıl beni idare edebilecek pc alıyorum. Seni toplayacağın sistemi incelendiğinde anakarta fazla para vermenin anlamsız buluyorum. Anakart MSI H110M GAMING bu modeli tavsiye edebilirim. Ekran kartı için fazla para verme pascal mimarisi ile yeni ekran kartı çıkacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…