Satılık Skylake - GTX980 TI Classified - Razer Temalı - Oyun Bilgisayarı

Merhaba, Benimde buna yakın oyuncu bilgisayarım var. i5 6600K ile GTX970 kulanıyorum gayette memnunum. Ancak sistemini görünce habri hayran kaldım diyebilirim. Maşallah. Ben eğer satmak istersen kulaklığına talip olabilirim.

Dosya Ekleri

• IMG-20160614-WA0002[1].jpg
    99,9 KB · Görüntüleme: 164
Zengin çocuğu olmak da yasak değil ki neden hemen sorgulamaya girişiyorsunuz?

Teşekkür ederim, daha güzelleri sizin olur inşallah.

Eğer ilk olarak kasayı satar isem sonrasında geri dönüş yapabilirim hocam. Kasayı satmadan, sistemi parçalamayı düşünmüyorum.

Zengin çocuğu olmak da yasak değil ki neden hemen sorgulamaya girişiyorsunuz?

Hocam zengin çocuğu olup olmamakla alakası yok zaten olayın, sistem tamamen kendi emeğim. Öğrenciyken Monster marka laptopumu satıp üstüne de elimden geldiğinde 1-2 ay bir şeyler ekleyerek böyle bir sistem çıkarttım. Sanıyorum ki öğrenci olarak böyle bir sistem dizince arkadaşlar merak etmişler.

Genelde forumda öyle bir eğilim var. Yeni üye olmuş birisi başlık açıp 20 bin liralık sistem toplayacağını söylediğinde en başta lince ben girişiyorum, ona eyvallah da alınmış sistemi görüp de mali şubede çalışıyormuş gibi kaynağını sorgulamak da moda oldu.

Fiyatta indirim yapılmıştır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…