Ali Can DUMAN Hectopat Katılım 7 Nisan 2014 Mesajlar 340 Yer Konya Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Temmuz 2014 #1 Haswell nedir Haswell Refresh nedir Sandy Bridge nedir? Ben tam olarak bunları anlayamadım yardım edermisiniz?
Haswell nedir Haswell Refresh nedir Sandy Bridge nedir? Ben tam olarak bunları anlayamadım yardım edermisiniz?
MF Technopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası 1000'e Doğru Çözüme Giden Yol Katılım 8 Aralık 2013 Mesajlar 31.927 Makaleler 25 Çözümler 633 29 Aralık 2014 #2 Haswell, Intel işlemci ailesinin 4. varyasyonudur. Haswell Refresh, Haswell işlemcilerde yapılan hataları düzeltmek amacıyla çıkan bir seridir. Sandy Bridge ise aynı Haswell gibi Intel işlemci ailesinin 2. varyasyonudur. Intel, işlemci serilerine bu tür isimler verir: Arrandale > Sandy Bridge > Ivy Bridge > Haswell > Skylake
Haswell, Intel işlemci ailesinin 4. varyasyonudur. Haswell Refresh, Haswell işlemcilerde yapılan hataları düzeltmek amacıyla çıkan bir seridir. Sandy Bridge ise aynı Haswell gibi Intel işlemci ailesinin 2. varyasyonudur. Intel, işlemci serilerine bu tür isimler verir: Arrandale > Sandy Bridge > Ivy Bridge > Haswell > Skylake
lıfe station34 Hectopat Katılım 5 Ağustos 2015 Mesajlar 43 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Ağustos 2015 #3 Teşekkürler çok yardımcı oldun. Son düzenleyen: Moderatör: 11 Ağustos 2015