Skylake sistem mi yoksa haswell mi ?

24953

Megapat
İyi günler arkadaşlar , sizlere akıl danışmam gerek benim şöyle bir sistemim var.

Msi h97 gaming 3 - i5 4460 - gtx 750 ti - ve bildiğimiz gibi yeni skylake sistemler geldi ekran kartımı'mı değiştirmeliyim yoksa skylake sistem mi toplamalıyım bilmiyorum lütfen hangisi mantıklı yardımcı olun.

İ5 4460 işlemcin varken skylake'e para harcamak mantıklı olmaz. Arkadaşın da dediği gibi ekran kartı ve ssd alın. Ssd almıcam diyorsanız, sadece ekran kartı da yeterli.

İ5 4460 işlemcin varken skylake'e para harcamak mantıklı olmaz. Arkadaşın da dediği gibi ekran kartı ve ssd alın. Ssd almıcam diyorsanız, sadece ekran kartı da yeterli.
Peki i5 4460 beni kaç sene götürür ondan endişeliyim tam olarak bilmiyorum bu konuları şöyle hissediyorum intel sanki 1150 sisteme değilde 1551 sisteme daha çok önem verecekmiş gibi :)

Peki i5 4460 beni kaç sene götürür ondan endişeliyim tam olarak bilmiyorum bu konuları şöyle hissediyorum intel sanki 1150 sisteme değilde 1551 sisteme daha çok önem verecekmiş gibi :)
Tahminen 2 sene götürür. Belki de daha fazla. Zaten i5 6400 la arasında pek bir fark yok. İ5 6400 %10 daha performanslı sadece. Size i5 6400 5 fps verecekken ekran kartı 20-30 fps verebilir.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı