Skylake sistem toplamak şart mı ?

Newoski

Hectopat
Daha fazla  
Öncelikle merhaba arkadaşlar. Ben PC toplamada yeniyim sadece bir sorum olucak şu an toplayacağım sistem Skylake olmazsa çok saçma bir şey yapmış olur muyum? Şimdiden teşekkürler[emoji4]

Son düzenleyen: Moderatör:
Mesela gidip Haswell toplarsanız saçma olur tabii ki de, ama bütçe yetersizliğinden AMD tabanlı bir sistem toplarsanız saçma olmaz. AMD tabanlıda da 1500 TL'den sonrası için saçma yine.

Son düzenleyen: Moderatör:
Tabiki sistem toplanırken son teknoloji takip edilmelidir.

Mümkün olduğu sürece en yeni nesil olan parçalar ile sistem toplanmalı ama bütçe yetmiyor ise işler değişir. Bütçeniz nedir ?

Öncelikle hepinize cevaplarınız için teşekkür ediyorum.
Mümkün olduğu sürece en yeni nesil olan parçalar ile sistem toplanmalı ama bütçe yetmiyor ise işler değişir. Bütçeniz nedir ?
2500-2700 tl arası bütcem var. Tabi buna monitorde dahil.

500-700TL monitöre bıraksanız geri kalanı ile çok rahar yeni nesil ekran kartlı ve işlemcili bir sistem toplayabilirsiniz.

500-700TL monitöre bıraksanız geri kalanı ile çok rahar yeni nesil ekran kartlı ve işlemcili bir sistem toplayabilirsiniz.
Bilgilendirmeniz için teşekkürler ben biraz buralarda takılıp bilgi sahibi olayım o zaman.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…