Skyloong GK75 alınır mı?

Ben Razer tercih ederdim şahsen.

Bütçeniz nedir hocam?
Hocam güzel indirimdeyse fark etmez. Bu GK75 60 dolardan 18 inmiş. O yüzden dikkatimi çekti. Normalde Ajazz 820 max alcaktım indirimle 19 dolara geliyordu. Maalesef indirimi bitmiş.

Hocam güzel indirimdeyse fark etmez. Bu GK75 60 dolardan 18 inmiş. O yüzden dikkatimi çekti. Normalde Ajazz 820 max alcaktım indirimle 19 dolara geliyordu. Maalesef indirimi bitmiş.
Hocam epomaker da şu an baya modelde indirim yapmışlar ama faturada ürünün indirimsiz fiyatını yazarlarsa ekstradan vergi ödeyebilirsiniz.

Bütçeniz 1600 e çıkıyorsa bu klavyeyi kaçırmayın derim. Cashbackler ile 1600 yapıyor.

Sesi

Renk seçenekleri yokmu hocam. Siyah lazım bana.

Hocam epomaker da şu an baya modelde indirim yapmışlar ama faturada ürünün indirimsiz fiyatını yazarlarsa ekstradan vergi ödeyebilirsiniz.
Müşteri hizmetlerine sorduğumda faturadaki fiyatı düzenleyebileceklerini, fakat yakalanma durumunda ceza olucağını söylemişler. Vergiden bahsediyolar sanırım. Şu an aklımda GK75 i almak var. İndirimle kaliteli bir switch setide alabilirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…