Skyloong SK61 alınır mı?

kyorakushinsui

Picopat
Daha fazla  
Orijinal fiyati 2400 TL ben 1000 TL'ye ikinci elde yurt içi buldum. Özellikleri altta var. Eğer alınmaz derseniz 1500TL altında klavye önerebilir misiniz?

Dosya Ekleri

• Screenshot_20250630_205105.jpg
    Screenshot_20250630_205105.jpg
    56,2 KB · Görüntüleme: 25
Orijinal fiyati 2400 TL ben 1000 TL'ye ikinci elde yurt içi buldum. Özellikleri altta var. Eğer alınmaz derseniz 1500TL altında klavye önerebilir misiniz?
Optik switch aşırı gereksiz, 2 3 ms daha hızlı olucak diye hotswap özelliğinden aşırı kisiyorsun, sadece optik switch takabiliyorsun, bu switchlerde piyasanin yuzde 0,3'unu falan oluşturuyorlardır.

Onun dışında klavye fena değil.

Optik switch aşırı gereksiz, 2 3 ms daha hızlı olacak diye hotswap özelliğinden aşırı kisiyorsun, sadece optik switch takabiliyorsun, bu switchlerde piyasanin yuzde 0, 3'unu falan oluşturuyorlardır.

Onun dışında klavye fena değil.

Benim oyle cok iyi ozelliklere falan ihtiyacım yok. Zaten şu anki sistemim tost makinesi gibi. Laptop kullanıyorum ve laptopumun klavyesi bozuldugu icin adam gibi bir klavye almak istedim. İlk basta Redragon K617 düşündüm ama switchlerindeki gicirtidan dolayi vazgectim.

Benim oyle cok iyi ozelliklere falan ihtiyacım yok. Zaten şu anki sistemim tost makinesi gibi. Laptop kullanıyorum ve laptopumun klavyesi bozuldugu icin adam gibi bir klavye almak istedim. İlk basta Redragon K617 düşündüm ama switchlerindeki gicirtidan dolayi vazgectim.
Gateron optik kullaniyor sağlam switch fakat Akko'nun o aşırı güzel sesli olan switchlerini falan asla takamıyacaksınız, bunu göz önünde bulundursanız alınır.

Gateron optik kullaniyor sağlam switch fakat Akko'nun o aşırı güzel sesli olan switchlerini falan asla takamayacaksınız, bunu göz önünde bulundursanız alınır.

Hocam dedigim gibi benim oyle dehşet iyi seslere veya özelliklere ihtiyacım yok. Bilgisayarımda oynayabildiğim en yüksek oyun Valorant zaten. Onu da çok iyi oynayabildiğim yok. Klavyemde hem bozuk hem de çok kötü olduğu icin adam gibi uzun vadede yetecek bir klavye alacağım. Yine de sağ olun.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı