Çözüldü Skype açılmıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

SametK

Kilopat
Daha fazla  
Ekran Alıntısı.PNG

Merhaba, Skype'i açmaya çalıştığım da verdiğim görselde ki gibi takılıyor. Daha önce Skype'i kullanabiliyordum. Aynı internet üzerinden telefondan Skype girebiliyorum, bilgisayarımdan giremiyorum. Windows 10 1809 sürümü kullanıyorum. Yardımcı olan arkadaşlara şimdiden teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Site üzerinden giriş yapabiliyor musun?
Ayrıca hangi sürümü kullanıyorsun? (Microsoft store ya da normal)
Microsoft store uygulamaların %80 bu tarz sorunlar yaşıyor. Oradan uygulama kullanılmasını önermiyorum. Uygulamaların Windows için olan sürümlerini indirin.
Screenshot_1.png

Mağazadan Skype'ı güncellemeyi deneyin, yanılmıyorsam Windows 10 son sürümde bunu otomatik yapıyor. Lisanslı bir Windows mu kullanıyorsunuz?
Mağazadan kullanmıyorum uygulamayı.
Site üzerinden giriş yapabiliyor musun?
Ayrıca hangi sürümü kullanıyorsun? (Microsoft store ya da normal)
Microsoft store uygulamaların %80 bu tarz sorunlar yaşıyor. Oradan uygulama kullanılmasını önermiyorum. Uygulamaların Windows için olan sürümlerini indirin.

Siteden de giriş yapamıyorum, 8.49.0.49 sürümünü yani son sürümü kullanıyorum.

Harici bir tarayıcı indirin. Herhangi bir hesaba giriş yapılmamış. Onun üzerinden Skype girmeyi deneyin.
Eğer girişte bir sorun yaşanmazsa tarayıcınızın geçmiş, çerez ve ön belleğini temizleyin.
Ayrıca Skype yazılımını aşağıdaki program ile kaldırıp tekrar kurun.
Eğer farklı tarayıcıda hesaba giriş yapamazsanız. Microsoft destek sistemi ile iletişime geçin.

Harici bir tarayıcı indirin. Herhangi bir hesaba giriş yapılmamış. Onun üzerinden Skype girmeyi deneyin.
Eğer girişte bir sorun yaşanmazsa tarayıcınızın geçmiş, çerez ve ön belleğini temizleyin.
Ayrıca Skype yazılımını aşağıdaki program ile kaldırıp tekrar kurun.
Eğer farklı tarayıcıda hesaba giriş yapamazsanız. Microsoft destek sistemi ile iletişime geçin.
İlginiz için teşekkür ederim, Opera, Chrome ve edge ile giriş yapmayı denedim sonuç aynı, Komple sildim tekrar kurdum sonuç değişmedi, Şahsen technopat sosyal e güvenim Microsoft destek biriminden daha çok :) Hesaba giriş yapıyorum, Skype de giriyor ama giriş ekranından ileri gitmiyor, Mavi ekranda takılı kalıyor.

1809 sürüm için stabil dendiği için kullanıyordum, Teşekkürler cevabınız için deneyeceğim.
Stabilitede sorun yaşayacağınızı sanmıyorum, aklıma gelen şey Skype'ın veritabanının da bu sürüme yükseltilmiş veya modifiye edilmiş olabileceği. Ek olarak, güncel sürüm sisteminizi her daim daha güvenli tutar.

Sorun çözüldü, Destroy windows spying " isimli uygulamayı kullanmıştım, Uygulama tarafından engellenmiş. Host manager kısmına gelip hepsini kaldırdıktan sonra sorunsuz bir şekilde giriş yapabildim.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı
09:05:00