S Skylex890 Centipat Katılım 23 Ağustos 2024 Mesajlar 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Ocak 2025 #1 Skype'ta iki kişi kullandığımız bir grubumuz var fakat bu kanala konuk misafir olarak birisi katılıp ismini arkadaşım ile aynı yapıyor. Ne yapmam lazım?
Skype'ta iki kişi kullandığımız bir grubumuz var fakat bu kanala konuk misafir olarak birisi katılıp ismini arkadaşım ile aynı yapıyor. Ne yapmam lazım?
Mr. Rynix Femtopat Katılım 20 Ocak 2025 Mesajlar 75 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Ocak 2025 #2 grup yöneticisi isen grubun üstüne tıkla aşağıya kaydır kullanıcı isminin üzerine gelince kaldır yazıyo basıyosun üyeyi atıyo
grup yöneticisi isen grubun üstüne tıkla aşağıya kaydır kullanıcı isminin üzerine gelince kaldır yazıyo basıyosun üyeyi atıyo
S Skylex890 Centipat Katılım 23 Ağustos 2024 Mesajlar 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Ocak 2025 #3 Kaldırdım geçen bugün yine girip isim değitirmiş
Mr. Rynix Femtopat Katılım 20 Ocak 2025 Mesajlar 75 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Ocak 2025 #4 ona yapacak bişey yok yeni bi grup açın yeni açtığınız grubun linkini o arkadaşa atmayın o da böylece o gruba giremez
ona yapacak bişey yok yeni bi grup açın yeni açtığınız grubun linkini o arkadaşa atmayın o da böylece o gruba giremez
S Skylex890 Centipat Katılım 23 Ağustos 2024 Mesajlar 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Ocak 2025 #5 tanıdığım biri değil malesef konuk olarak girip ismini arkadaşım ile aynı yapıyor ve arkadaşım dışında kimseye istek atmadım
tanıdığım biri değil malesef konuk olarak girip ismini arkadaşım ile aynı yapıyor ve arkadaşım dışında kimseye istek atmadım