elmaliturta88 Hectopat Katılım 24 Ağustos 2023 Mesajlar 1.470 Makaleler 1 Çözümler 4 Yer Türkiye Cumhuriyeti Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ekim 2024 #1 Skype'yi açarken bunu diyor. Bu nedir nasıl çözebilirim? Sorunu çözdüm. Hesabın epostasıyla Microsoft'a girince oradan telefonumuzu eklememizi istiyor ekledim ve çözüldü. Son düzenleme: 12 Ekim 2024
Skype'yi açarken bunu diyor. Bu nedir nasıl çözebilirim? Sorunu çözdüm. Hesabın epostasıyla Microsoft'a girince oradan telefonumuzu eklememizi istiyor ekledim ve çözüldü.
E efesha61 Femtopat Katılım 13 Ocak 2025 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Ocak 2025 #2 elmaliturta88 dedi: Eki Görüntüle 2328008 Skype'yi açarken bunu diyor. Bu nedir nasıl çözebilirim? Sorunu çözdüm. Hesabın epostasıyla Microsoft'a girince oradan telefonumuzu eklememizi istiyor ekledim ve çözüldü. Genişletmek için tıkla... ben hala yapamadım yardımcı olurmusunuz
elmaliturta88 dedi: Eki Görüntüle 2328008 Skype'yi açarken bunu diyor. Bu nedir nasıl çözebilirim? Sorunu çözdüm. Hesabın epostasıyla Microsoft'a girince oradan telefonumuzu eklememizi istiyor ekledim ve çözüldü. Genişletmek için tıkla... ben hala yapamadım yardımcı olurmusunuz