C ckaracar Ziyaretçi 6 Eylül 2013 #1 Skype harici kullanabileceğim Msn programı var mı? Skype'dan çok şikayetciyim gelen maillerimi göremiyorum. Skype harici Msn programı kullanan arkadaşlar varsa lütfen program önerir misiniz ?
Skype harici kullanabileceğim Msn programı var mı? Skype'dan çok şikayetciyim gelen maillerimi göremiyorum. Skype harici Msn programı kullanan arkadaşlar varsa lütfen program önerir misiniz ?
Mert Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 11 Haziran 2012 Mesajlar 6.873 Makaleler 9 Çözümler 49 6 Eylül 2013 #2 Messenger'da da görülmüyor. Nereden çıktı bu outlook.com'dan bakacaksınız. Ya da Windows Live Mail'e yönelin.
Messenger'da da görülmüyor. Nereden çıktı bu outlook.com'dan bakacaksınız. Ya da Windows Live Mail'e yönelin.
C ckaracar Ziyaretçi 6 Eylül 2013 #3 m3Rt dedi: Messenger'da da görülmüyor. Nereden çıktı bu outlook.com'dan bakacaksınız. Ya da Windows Live Mail'e yönelin. Genişletmek için tıkla... Orasını da biliyorum kardeş demek istediğim sohbette edilmesini istediğim bir program Skype'da kimin açık olup olmadığı belli bile değil.
m3Rt dedi: Messenger'da da görülmüyor. Nereden çıktı bu outlook.com'dan bakacaksınız. Ya da Windows Live Mail'e yönelin. Genişletmek için tıkla... Orasını da biliyorum kardeş demek istediğim sohbette edilmesini istediğim bir program Skype'da kimin açık olup olmadığı belli bile değil.
C ckaracar Ziyaretçi 6 Eylül 2013 #5 Hadi dedi: Sistem özellikleri nedir? Genişletmek için tıkla... İ7 İşlemcili bir bilgisayarım var.
Recep Baltaş Technopat Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 14 Ağustos 2010 Mesajlar 79.065 Makaleler 287 Çözümler 2.268 Yer İstanbul 8 Eylül 2013 #6 Pidgin deneyebilirsiniz: Download Pidgin Source
THE_MILLER Petapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 22 Ağustos 2013 Mesajlar 15.504 Makaleler 35 Çözümler 78 8 Eylül 2013 #7 aMSN aMSN - Opening your communication Msn Messenger'a yakın görüntüsü vardır.