exper123 Megapat Katılım 5 Aralık 2013 Mesajlar 580 Yer İstanbul, Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Haziran 2014 #1 Bu teklifi yeni gördüm. Paylaşmak istedim. İsteyen yararlanabilir. Ayrıca Office 365'de 1 aylık ücretsiz deneme içerisinde. Skype'ın özel teklifleri – Skype Kontörü, abonelikler ve aksesuarlara yönelik özel teklifler
Bu teklifi yeni gördüm. Paylaşmak istedim. İsteyen yararlanabilir. Ayrıca Office 365'de 1 aylık ücretsiz deneme içerisinde. Skype'ın özel teklifleri – Skype Kontörü, abonelikler ve aksesuarlara yönelik özel teklifler
parisapo Kilopat Katılım 1 Mayıs 2013 Mesajlar 489 Makaleler 2 Çözümler 3 Yer Konya Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Hırdavat 15 Haziran 2014 #2 Yine bu işlem için kart istiyor. Acaba kartımdan para gider mi ? Gitmezse niye kredi kartı istiyor.
4 4391 Megapat Katılım 14 Haziran 2013 Mesajlar 100 15 Haziran 2014 #3 parisapo dedi: Yine bu işlem için kart istiyor. Acaba kartımdan para gider mi ? Gitmezse niye kredi kartı istiyor. Genişletmek için tıkla... Büyük ihtimalle ücretsiz ay bitince, aboneliği iptal ettirmemişseniz parayı kredi kartınızdan çekip 1 aylık daha abonelik satın alacağından.
parisapo dedi: Yine bu işlem için kart istiyor. Acaba kartımdan para gider mi ? Gitmezse niye kredi kartı istiyor. Genişletmek için tıkla... Büyük ihtimalle ücretsiz ay bitince, aboneliği iptal ettirmemişseniz parayı kredi kartınızdan çekip 1 aylık daha abonelik satın alacağından.
parisapo Kilopat Katılım 1 Mayıs 2013 Mesajlar 489 Makaleler 2 Çözümler 3 Yer Konya Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Hırdavat 15 Haziran 2014 #4 Öyleyse ücretsiz olması hiçbir anlam ifade etmiyor.
4 4391 Megapat Katılım 14 Haziran 2013 Mesajlar 100 15 Haziran 2014 #5 parisapo dedi: Öyleyse ücretsiz olması hiçbir anlam ifade etmiyor. Genişletmek için tıkla... Hesabınızdan aboneliği iptal ederseniz diğer ay almaz zaten, 1 ay ücretsiz kullanmış olursunuz.
parisapo dedi: Öyleyse ücretsiz olması hiçbir anlam ifade etmiyor. Genişletmek için tıkla... Hesabınızdan aboneliği iptal ederseniz diğer ay almaz zaten, 1 ay ücretsiz kullanmış olursunuz.